actualitat blaugrana

Messi comunica a Koeman que es veu més fora que dins del Barça

A la reunió que tots dos han mantingut l'argentí ha assegurat que no veu clar el seu futur al club, tot i que és conscient de les dificultats que tindrà per sortir per la mida del seu contracte, segons Rac1

marcosl54501817 barcelona s lionel messi during the champions league quarter200820223658

marcosl54501817 barcelona s lionel messi during the champions league quarter200820223658 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts

El futur de Leo Messi al Barça corre perill. En la reunió que han mantingut avui Ronald Koeman, el nou entrenador, i l’argentí ha acabat amb seriosos dubtes sobre la seva continuïtat. Segons informa Rac1, el futbolista ha comunicat a l’holandès que es veu més fora del Barça que dins, però que és conscient de les dificultats de sortir pel volum del seu contracte.

Messi, que segons el canal argentí TyC era de vacances a la casa que té a la Cerdanya, s’ha desplaçat a Barcelona per veure’s amb Koeman, que havia anunciat que veuria l’abans possible el de Rosario, en tant que capità i millor jugador del món. Aquesta reunió no s’ha fet esperar i no ha acabat tan bé com al nou tècnic li hauria agradat, sempre segons la informació que té l’emissora de ràdio.

Contracte en vigor

El FC Barcelona, contactat per aquest diari, no ha volgut confirmar el contingut de la trobada. S’ha limitat a comentar que Messi té contracte en vigor, fins al juny del 2021, que Koeman compta amb ell i, més enllà d’això, no farà més valoracions al respecte.

Si la informació és correcta, confirmaria que Messi va quedar totalment tocat per la humiliació de Lisboa davant el Bayern i que no té ganes de formar part d’un procés de reconstrucció. Es pot tenir en compte que tot el seu cercle íntim del vestidor, format primer per Luis Suárez, més Jordi Alba i Arturo Vidal, formen part de la llista de futbolistes que l’holandès, en principi, voldria fora de la plantilla.

Contracte alt

Notícies relacionades

Koeman va deixar clar en la seva presentació que comptava amb el de Rosario. «És el millor del món i al millor el vols tenir al teu equip i no al contrari. M’encantaria tenir-lo perquè ell guanya partits. Hi he de parlar, perquè a més és capità. Té contracte i tant de bo es quedi molts anys aquí», va assenyalar l’entrenador.

En qualsevol cas, una cosa és que Messi mediti un canvi d’aires i una altra que s’arribi a produir. El club que el vulgui haurà de fer front a un contracte de 50 milions nets per temporada. I evidentment el Barça no el pot deixar anar gratis precisament.