NO COMENÇARÀ LA LLIGA 20-21

Ter Stegen, al quiròfan

El porter alemany serà intervingut pel doctor Ramon Cugat «del tendó rotular del genoll dret»

Neto i Iñaki Peña, el porter del Barça B, són les opcions que li queden a Koeman per arrencar el seu projecte

marcosl54497191 lisbon  portugal   august 14  marc andre ter stegen of fc ba200817205159

marcosl54497191 lisbon portugal august 14 marc andre ter stegen of fc ba200817205159 / Pool

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

La temporada va acabar de mala manera per a Marc André Ter Stegen. No només va rebre vuit gols del Bayern de Munic a Lisboa, sinó que ara el Barcelona ha anunciat que ha de passar pel quiròfan per solucionar uns problemes físics que arrossegava al genoll dret des de fa diversos mesos. El club blaugrana no ha informat del període de baixa –podrien ser dos mesos– que haurà d’estar el porter alemany, però resultarà molt complicat que pugui estar a l’inici de la Lliga 2020-21, previst per al 12 de setembre, tot i que encara no es coneix ni el calendari.

Notícies relacionades

Ter Stegen serà intervingut pel doctor Ramon Cugat, el mateix metge que al mes de gener va operar Luis Suárez. El Barça, en un breu comunicat, ha informat que el porter «serà intervingut del tendó rotular del genoll dret».

Aquesta visita al quiròfan, que s’havia anat retardant perquè l’alemany no volia deixar l’equip en una fase decisiva de la temporada, ja li genera un problema al nou entrenador blaugrana, que serà Ronald Koeman, tot i que encara no és oficial, perquè ha de començar la temporada sense el porter titular. Serà el torn, per tant, de Neto, l’exporter del València, i d’Iñaki Peña, el jove porter del Barça B.