REACCIONS DESPRÉS DEL 2-8

Bartomeu diu que ja ha pres decisions en el Barça pel 2-8

El president afronta una nit «dura» en què demana disculpes als culers i assegura que hi haurà canvis, sense detallar-ne quins

«Això fa molt mal, és summament dolorós i el barcelonisme necessita recuperar la seva identitat i oblidar-se d'això», admet Setién

jmexposito54495599 handout   14 august 2020  portugal  lisbon  barcelona coach 200814233001

jmexposito54495599 handout 14 august 2020 portugal lisbon barcelona coach 200814233001 / Michael Regan UEFA via Getty Ima

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Josep Maria Bartomeu va comparèixer després de la trobada per donar la cara davant de la nit «dura, duríssima» que començaven a viure els barcelonistes pel 2-8 davant el Bayern. El president va assegurar que ell i la directiva ja havien pres decisions per al futur del club, però no va voler avançar quines ni a qui afectaven. Ni tan sols si ell i la junta directiva pensaven dimitir pel pitjor resultat de la història en les competicions europees.

«És un desastre i hem de prendre decisions. Algunes ja les teníem pensades i les les executarem. Avui no és un dia per parlar d’aquestes decisions», va dir als micròfons de Movistar. Per al dirigent, era un dia per «viure la derrota i la pena» que ha causat l’estrepitosa eliminació «i, sobretot, disculpar-nos davant els socis i els aficionats perquè no és el Barça que volem».

Setién serà acomiadat

Es dona per descomptat que Quique Setién serà acomiadat en les pròximes hores. La revolució que necessita la plantilla dependrà de la capacitat econòmica que tingui el club per afrontar-la enmig de la crisi pel coronavirus. El màxim responsable no va voler acceptar el repte de Piqué oferint el seu cap.  

Notícies relacionades

Bartomeu va admetre que el Barça no havia sigut l’equip que havia de ser ni havia sigut un representant digne de l’entitat.  I Setién també per haver sigut l’autor d’una derrota «tremendament dolorosa» per als aficionats culés i perquè dona per fet que serà acomiadat.

Era el que menys li importava en aquell moment, minuts després de consumar-se un ridícul mai vist. «Això fa molt mal, moltíssim, i el barcelonisme necessita recuperar la seva identitat i oblidar-se d’això», va dir Setién, que precisament va ser fitxat per tornar aquesta identitat, almenys futbolística, a l’equip. «És veritat que cal canviar moltes coses, no sé si moltes o poques», va comentar, remetent-se a les paraules de Piqué, que coneix millor la idiosincràsia barcelonista.