els quarts de final de lisboa

Thomas Müller, del Bayern: «Anem de rècord en rècord i això no és casualitat»

El davanter alemany afirma que el seu equip afronta el partit contra el Barcelona «amb humilitat» sabent que «pot passar qualsevol cosa»

jdomenech54415402 soccer football   champions league   round of 16 second leg 200811175923

jdomenech54415402 soccer football champions league round of 16 second leg 200811175923 / MICHAEL DALDER

1
Es llegeix en minuts
J. D.

Thomas Müller, i tot el Bayern, té motius per esperar amb més optimisme que mai el duel de divendres davant el Barça en els quarts de la Champions. És la primera vegada que veuen el seu rival desmillorat, però tampoc es fia que vencin amb facilitat divendres. La presència de Messi intimida.

«Anem de rècord en rècord i això no és casualitat», va recordar el davanter alemany en unes declaracions a la revista Kicker, al·ludint al segon doblet (Lliga i Copa) consecutiu aconseguit a Alemanya i a la condició d’invictes a la Champions, amb 8 victòries en 8 partits. L’equip, de la mà de Hans-Dieter Flick, ha disputat 32 partits, dels quals n’ha guanyat 29, n’ha empatat un i n’ha perdut dos; l’últim va ser al desembre.

Notícies relacionades

«El Barcelona no va guanyar la Lliga espanyola i ha mostrat alguns problemes però a partit únic pot passar qualsevol cosa», va avisar Müller, de 30 anys, que apel·la a afrontar el partit «amb humilitat».

L’exjugador Lothar Matthäus va ser més irreverent en el sensacionalista Bild: «Naturalment que el Barcelona té la qualitat per treure el millor de si en un partit. Però crec que el Bayern hauria d’equivocar-se molt i fer moltes coses malament per perdre davant aquest Barcelona».