expedient obert

El Barça no accepta que Arthur torni a entrenar-se

El club resoldrà l'expedient disciplinari després d'una reunió entre els advocats de les dues parts en la qual pactaran la liquidació

Dijous l'equip marxa a Lisboa i a la tarda estan convocats els cedits i els fitxatges per iniciar la pretemproada

jdomenech53335514 entrenamiento del barcelona en la ciudad deportiva pruebas m200810201901

jdomenech53335514 entrenamiento del barcelona en la ciudad deportiva pruebas m200810201901 / A MIGUEL RUIZ

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Arthur va fer un viatge d’anada i tornada dissabte al Camp Nou i ahir va repetir un altre a Sant Joan Despí, en els dos casos sense aconseguir els seus objectius. El primer el va fer per veure el Barça-Nàpols des de la grada, però se li va prohibir, i el segon era per entrenar-se amb el grup, que tampoc li van deixar. Almenys ha complert una de les exigències que li va imposar el club afegida a l’obligació de tornar a la disciplina blaugrana: entrevistar-se amb Eric Abidal, el secretari tècnic i el conducte reglamentari entre l’equip i la directiva.

Va parlar amb Abidal, que li va comunicar que no entrenarà amb els companys fins que es resolgui el seu cas, que actualment és un expedient disciplinari obert per no haver-se incorporat als entrenaments quan devia, i està en mans –i supeditat– d’una reunió entre advocats de les dues parts. Aquesta reunió es produirà en les pròximes hores, però mentrestant Arthur no haurà de fer viatges en va.

En el fons, amb l’equip a punt de marxar (dijous) a Lisboa per disputar la Champions i el final de temporada que es produirà quan sigui eliminat, la discussió se centrarà a arribar a un acord per a la liquidació econòmica del contracte. La liquidació, vaja, perquè Arthur ja ha firmat per la Juventus per a la temporada vinent.

Pedri, fitxat del Las Palmas, entre Kluivert i Abidal. / FCB

Comencen els cedits

Notícies relacionades

Miralem Pjanic farà el camí invers, de Torí a Barcelona, però ell no està citat aquest dijous a Sant Joan Despí els futurs jugadors del Barça per a la pròxima campanya. Al matí l’equip sortirà cap a Lisboa i a la tarda estan convocats els futbolistes que estaven cedits per iniciar la pretemporada.

Són els casos de Carles Aleñá (Betis), Rafinha Alcántara (Celta), Jean-Clair Todibo i Juan Miranda (Schalke 04), Moussa Wagué (Niça), Oriol Busquets (Twente) i els fitxatges Pedri (cedit al Las Palmas), Matheus Fernandes (Valladolid) i Francisco Trincao (Braga). Dimarts era el dia per passar el test del coronavirus i dimecres, per a la les revisions mèdiques.