sentència judicial

El jutjat dona la raó al Barça i Neymar haurà de tornar 6,7 milions

La sentència, que pot ser recorreguda, resol a favor del club i desestima la reclamació de 43,6 milions que exigia l'estrella brasilera

zentauroepp50013500 topshot   paris saint germain s brazilian forward neymar is 200614171244

zentauroepp50013500 topshot paris saint germain s brazilian forward neymar is 200614171244 / JEFF PACHOUD

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El jutjat social número 15 de Barcelona ha donat la raó al Barça i ha condemnat Neymar, actualment jugador del París Saint-Germain, a pagar un total de 6,7 milions d’euros a l’entitat blaugrana. El club ha mostrat la seva satisfacció pel dictamen judicial, que pot ser recorregut, a través d’un comunicat. La sentència resol les demandes interposades entre el FC Barcelona i el futbolista brasiler en la reclamació d’aquest últim per la bonificació subscrita en l’última renovació contractual.

Notícies relacionades

La sentència, afirma el club, «desestima íntegrament la demanda del jugador, que reclamava el pagament de 43,6 milions d’euros, i estima gran part de la petició presentada pel Barça, en virtut de la qual el jugador ha de tornar al club 6,7 milions d’euros. Atès que aquesta resolució pot ser recorreguda per la representació del futbolista, el Barcelona continuarà defensant amb fermesa els seus legítims interessos», conclou la nota de l’entitat blaugrana.

Intent de pacte fa un any

El litigi es remunta a una doble demanda en relació amb la primera de renovació de Neymar pactada a l’estiu del 2016, un any abans de fitxar pel PSG. El jutjat havia de resoldre les discrepàncies econòmiques entre el club i el futbolista, que va voler arribar a un acord amb el club l’any passat, tot i que el Barça el va desestimar, a l’hora que s’insistia en la possibilitat del retorn de l’estrella brasilera a la disciplina blaugrana. 

Temes:

Justícia Neymar