A punt per començar

El Barça reconeix set casos de coronavirus

Els positius van ser detectats en les anàlisis de LaLiga i corresponen a cinc jugadors i dos tècnics, tots asimptomàtics i amb la malaltia superada

jdomenech53611543 grafcat7628  sant joan despi  barcelona   espa a   01 06 202200602111535

jdomenech53611543 grafcat7628 sant joan despi barcelona espa a 01 06 202200602111535 / Miguel Ruiz

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La plantilla del FC Barcelona ha registrat set positius per coronavirus: cinc jugadors i dos tècnics. Les anàlisis efectuades per LaLiga abans de l’inici dels entrenaments per poder reprendre el campionat –l’equip visitarà el Mallorca el 13 de juny a les 22 hores– van detectar aquest nombre d’infectats per Covid-19.

El club blaugrana reconeix l’existència d’aquests set infectats entre els jugadors i el cos auxiliar després que haguessin transcendit. Fonts del club argumenten que LaLiga era la responsable d’efectuar les anàlisis i de gestionar la informació sobre l’existència o no de positius en els clubs, segons el diari As.

Notícies relacionades

Els set afectats, pel que sembla, eren asimptomàtics. Els tests van revelar que els jugadors i els tècnics havien quedat infectats pel virus, però que havien superat ja la malaltia, amb la qual cosa estaven en disposició de reprendre l’activitat dins dels protocols inicials establerts per la Lliga.

Les anàlisis es van efectuar el 5 de maig. S’hi van sotmetre tots els futbolistes inscrits per reprendre la competició, els tècnics i el personal auxiliar permès per estar-hi en contacte. Al principi, es va informar que no hi havia cap cas a la plantilla. El Barça al·lega que aquesta era la comunicació rebuda per La Liga, responsable d’haver organitzat les anàlisis de tots el futbol professional amb personal i metges contractats per l’entitat. Però RAC-1 va informar dilluns a la nit que sí que hi havia casos al Barça, com n’hi va haver en altres clubs. 

Temes:

Futbol