PRÒXIM MERCAT

El Betis pensa en Riqui Puig

El club andalús voldria retenir també Aleñá a més de poder comptar amb joves com Pedri, fitxat pel Barça del Las Palmas

jdomenech51818553 barcelona  19 01 2020  deportes        quique seti n convers200420170251

jdomenech51818553 barcelona 19 01 2020 deportes quique seti n convers200420170251 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El Betis està plantejant el seu mercat de fitxatges per a la pròxima temporada i ha pensat que seria una bona opció comptar amb algun dels jugadors del Barça per completar el seu equip. El conjunt verd-i-blanc està al corrent dels moviments que es produeixen al club blaugrana, i no descarta comptar amb un membre de la seva plantilla per entrenar amb l’equip de Rubi. Riqui Puig és el seu principal objectiu, tot i que no ha sigut l’únic pel qual han preguntat. Ansu FatiPedri i Trincao també han sigut nomenats en les reunions del Betis, amb què s’ha mostrat el seu total interès per treballar amb ells. 

Després de la cessió d’aquest any d’Aleñá,  el conjunt de Rubi ha demanat al Barça que l’hi deixi una altra temporada. El Betis no és, no obstant, l’únic equip que s’ha interessat pel centrecampista, que compta amb altres importants ofertes. Tot i que el desig d’Aleñá seria tornar al Camp Nou per instal·lar-se ja de forma definitiva. 

Notícies relacionades

Els verd-i-blancs creuen que a Riqui Puig l’hi queda petit el Barça B, per això l’entrenador ha demanat als directius del Betis que intentin aconseguir la cessió del migcampista blaugrana. Però no han quedat aquí aquests plans del conjunt bètic.

Ansu Fati, Pedri i Trincao també han cridat l’atenció de Rubi, tot i que ho ha preguntat d’una manera informal. No és segur el que pugui passar en la pròxima temporada, però els andalusos ho han deixat caure per veure si hi ha alguna possibilitat d’emportar-se aquestes peces del mercat.