AFICIONAT IL·LUSTRE

Lewis Hamilton es vesteix de blaugrana i aposta pel Barça

L'hexacampió de F-1 es declara fan de Messi, amb qui comparteix el premi Laureus 2019, i pronostica un 1-3

lewis hamilton se decanta poe el barca en el clasico / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El britànic Lewis Hamilton, sis vegades campió del món de Fórmula 1, s'ha vestit de blaugrana i ha pronosticat una victòria del Barcelona, per 1-3, en el clàssic contra el Reial Madrid que es disputarà aquest diumenge al Santiago Bernabéu.

En un vídeo difós pel club català, Hamilton apareix amb una samarreta del conjunt blaugrana, amb el seu nom a l'esquena.

«Vull donar les gràcies al FC Barcelona per enviar-me aquesta samarreta. Els estic molt agraït. Soc fan de Messi i estic molt orgullós de vosaltres. Us estaré veient aquest cap de setmana. Molta sort amb el clàssic», ha dit.

El pilot britànic ha estat les dues últimes setmanes al Circuit de Barcelona-Catalunya posant a punt el seu McLaren per a l'inici de la nova temporada del Mundial de Fórmula-1, que arrenca el  15 de març a Melbourne.

Notícies relacionades

 A més, el 17 de febrer va compartir amb Leo Messi, per qui sent una debilitat especial, el premi Laureus al millor esportista masculí de l'any.

«Nois, sou increïbles i una gran inspiració. Us envio molta energia positiva. Visca el Barça!», s'ha acomiadat Hamilton, que s'ha atrevit fins i tot a predir «un 1-3» favorable a l'equip de Quique Setién.