CONFLICTE OBERT

Neymar presenta una altra demanda contra el Barça per 6,5 milions d'euros

Una informació d''El Mundo' revela la nova reclamació del jugador del PSG contra el club blaugrana

lmendiola52459817 neymar jr of psg during the french championship ligue 1 foot200227225317

lmendiola52459817 neymar jr of psg during the french championship ligue 1 foot200227225317 / Juan Soliz DPPI AFP7 Europ

1
Es llegeix en minuts

Neymar presentarà una nova demanda contra el FC Barcelona. El davanter del París Sant-Germain exigeix al club blaugrana una quantitat de 6,5 milions d’euros per les contingències fiscals que va haver d’afrontar com a persona física pels contractes ficticis del seu fitxatge, segons una publicació que avança el diari ‘El Mundo’ de Madrid. Aquesta és la tercera demanda del brasiler contra el Barça.

Notícies relacionades

En total són prop de 38,6 milions d’euros la quantitat total que reclama Neymar a la directiva del FC Barcelona si tenim en compte el total de les demandes presentades pels advocats de l’internacional brasiler. El Barça no té intenció de pagar aquests 6,5 milions, però tampoc contraatacar amb una nova demanda, segons explica aquest diari.

Neymar va deixar el Barça l’estiu del 2017, camí del PSG, que es va fer càrrec de la clàusula de rescissió de l’estrella brasilera per 222 milions d’euros i des d’aleshores les demandes s’han succeït per part del futbolista i per part del club, ja que les dues parts es reclamen diners arran de la primera de renovació que el jugador va firmar poc abans de canviar el club i posar rumb a París.

Temes:

PSG Neymar