EL MATEIX CONTRATEMPS QUE ALBA

Sergi Roberto es lesiona i no viatja a Nàpols ni a Madrid

El defensa cau en l'últim entrenament per un contratemps a l'adductor dret i estarà gairebé un mes de baixa

jdomenech51274249 barcelona  07 12 2019     deportes     sergi roberto durante200223170726

jdomenech51274249 barcelona 07 12 2019 deportes sergi roberto durante200223170726 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Una nova baixa al Barça. I sensible, per tractar-se de Sergi Roberto, un element important quant a aportació a l’equip, i pel temps que serà absent: entre tres i quatre setmanes. El polivalent futbolista de Reus es perd les primeres dues cites. Les més atractives: el desplaçament a Nàpols de l’anada dels vuitens de final de la Champions d’aquest dimarts i el de Madrid de diumenge que ve.

La lesió de Sergi Roberto s’ubica a l’adductor de la cama dreta i s’ha produït en l’últim entrenament previ al viatge aquest dilluns cap a terres italianes. Va ser suplent dissabte i comptava amb opcions de ser titular davant del Nàpols. Però en lloc d’agafar l’avió, es quedarà a la infermeria de Sant Joan Despí per iniciar la rehabilitació, juntament amb Jordi Alba, amb la mateixa lesióOusmane Dembélé (operat del tendó del bíceps femoral dret) i Luis Suárez (operat del menisc dret).

Setién va confeccionar una llarga llista de 21 convocats, dels quals haurà de descartar tres. Un serà Martin Braithwaite, que viatja malgrat no estar inscrit perquè vagi coneixent els seus companys. Un altre serà Iñaki Peña, el tercer porter. I el tercer serà un dels cinc jugadors del filial que completen el grup.

La llista per a Nàpols

Porters: Ter Stegen, Neto, Peña. 

Defenses: Semedo, Piqué, Lenglet, Umtiti, Junior, Araujo, Akieme. 

Notícies relacionades

Centrecampistes: Rakitic, Busquets, Arthur, De Jong, Vidal, Collado, Puig. 

Davanters: Messi, Griezmann, Ansu Fati, Braithwaite.