la polèmica

Piqué, diana de la campanya de desprestigi per la compra de l'Andorra

El central blaugrana va ser censurat a les xarxes socials per diverses operacions vinculades al seu càrrec com a president del club del Principat

piqu-andorra

piqu-andorra

1
Es llegeix en minuts

L’empresa I3 Ventures va aprofitar la compra del FC Andorra per part de Gerard Piqué –el central blaugrana és el president de l’entitat futbolística del Principat– per provar de desprestigiar el futbolista, segons publica ‘El Periòdic d’Andorra’ en l’edició d’aquest dimecres. 

En aquesta línia, els missatges publicats a les xarxes socials van tractar de generar polèmica i dubtes sobre el projecte del FC Andorra i la implicació per part del central català amb missatges com «¿creus que la quantitat que es demana als equips per ocupar la plaça vacant en Segona B és excessiva? ¿No s’adultera la competició si l’equip que el mereix per mèrits esportius no pot aconseguir l’ascens?». D’altres, van qüestionar directament la compra de l’Andorra per part de Piqué amb preguntes com «¿fa bé en comprar Piqué el FC Andorra?» i també «¿quin futur li augures al projecte?».

També Jorquera

Notícies relacionades

A més, no només Piqué va ser qüestionat a les xarxes socials. La web Justícia i Diàleg en l’Esport va destacar com l’actual segon entrenador tricolor, Albert Jorquera, va ocupar «el desè lloc en la llista de CiU a Girona» quan es va presentar l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el va catalogar com a «assistent del primer equip».

El central blaugrana va aprofitar també les xarxes socials per criticar a Twitter un periodista, Marçal Llorente, que per defensar la junta directiva semblava criticar l’entorn. El central del Barça ha titllat de «titella» el periodista que col·labora a ‘Mundo Deportivo’ i Barça TV. 

Temes:

Gerard Piqué