LA QUEIXA

Rakitic: «He vist diverses coses que no m'han agradat»

El centrecampista admet que es va plantejar sortir en aquest mercat d'hivern perquè ha viscut «temps complicats» al Barça

«A veure si fem màgia», ha respost quan se li ha preguntat si continuarà la pròxima temporada al Camp Nou

marcosl52107570 barcelona  02 02 2020   deportes     rakitic se queja de una200202234137

marcosl52107570 barcelona 02 02 2020 deportes rakitic se queja de una200202234137 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

«Han sigut diverses coses que no m’han agradat, ho puc dir molt clar i ho sap la gent que pren decisions». Més clar no ha pogut ser Ivan Rakitic, que ha viscut un curs complicat. No entrava en els plans de Valverde i va arribar a veure’s fora del Camp Nou, fins i tot en aquest mercat d’hivern que acaba de finalitzar.

Notícies relacionades

«Aquí no estem per riure. No s’han d’entendre algunes coses, sinó intentar acceptar-les», ha dit el croat en un missatge críptic que anava dirigit no només cap a Valverde, el tècnic que li va obrir la porta del Barça l’estiu passat, sinó, sobretot, cap a la directiva de Bartomeu. «¿Si he valorat sortir? Sí, s’ha de valorar sempre. Porto un temps complicat. Però ho he dit sempre. Si puc jugar, vull ser aquí i disfrutar-ho», ha afegit Rakitic.

No sap tampoc que ocorrerà al pròxim estiu, una vegada acabi l’actual temporada. «A veure si fem màgia», ha respost amb ironia el croat al ser preguntat si continuarà al Barça. «¿Tracte del club? No és el moment de parlar-ne, no ho hem de fer».