LES REACCIONS

Setién: «Hi ha algunes coses que encara no interpreten bé o potser no les hem explicat bé»

«El que hem vist no ens agrada a ningú», diu el tècnic, que es mostra autocrític després de la seva primera derrota

«¿De Jong? Necessita temps per entendre les coses, però ell i molts altres», assegura l'entrenador càntabre

marcosl51944555 graf8117  valencia  25 01 2020   el entrenador quique seti n200125170246

marcosl51944555 graf8117 valencia 25 01 2020 el entrenador quique seti n200125170246 / Juan Carlos Cardenas

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Quique Setién estava espantat a Eivissa. Ara, després de la derrota a Mestalla, està molt més que preocupat. Inquiet perquè el Barça no xuta. Només porta tres partits a la banqueta blaugrana i es detecta, segons les seves pròpies paraules, un problema de comunicació. Un seriós problema de comunicació. «Hi ha algunes coses que encara no interpreten bé o potser no les expliquem bé», ha reconegut el tècnic càntabre en un clar missatge ple d’autocrítica.

«El que hem vist avui no ens agrada a cap. Ni ells», ha dit l’entrenador en al·lusió als jugadors, «ni tampoc a nosaltres». A més, no han sabut trobar les solucions per trencar l’estructura defensiva del València. «Ells s’han tancat bé, ens han compromès. Posicionalment hi ha coses que hem de corregir. Ens han impedit aprofundir», ha comentat Setién.

«Hi ha coses que hem de corregir. A la primera part no hem estat gens bé» (Setién)

«Hi ha coses que hem de corregir», ha insistit el tècnic. «Hem de veure aquestes coses, analitzar-les, explicar-les, corregir-les, millorar-les. A la primera part no hem estat gens bé, el millor era l’empat a zero», ha admès Setién. Però l’evolució de la segona part no li va valer per a res. «Va millorar una mica l’equip, ens vam posar al partit, però no és suficient per a nosaltres».

Notícies relacionades

A més, Setién ha reconegut que el València «ha sortit tres o quatre vegades de la pressió i amb espais són jugadors perillosos que ens fan mal». Tant mal que va sobreviure a la primera part, però es va esfondrar a la segona meitat. «Hem de millorar, és clar», ha admès insistint en el mateix concepte: «Els jugadors han de tenir l’entesa del que nosaltres pretenem. Molts ho entenen a la pissarra, però al traslladar-ho al camp les coses són diferents».

I va posar després l’exemple de Frenkie de Jong. «No crec que hagi fet un pas enrere. Ell necessita temps i molts altres jugadors» ha subratllat Setién, indicant que a la segona meitat «hem corregit algunes coses per entendre-les millor perquè hem llançat el València a prop de la seva àrea, el vam deixar a 70 o 80 metres de la porteria».