LAUTARO, BEN YEDDER...

El Barça té pressa per portar un 'nou'

El club busca recanvis fiables per a Suárez en l'última setmana del mercat d'hivern

marcosl51812524 soccer football   serie a   lecce v inter milan   stadio via200125202544

marcosl51812524 soccer football serie a lecce v inter milan stadio via200125202544 / ALBERTO LINGRIA

1
Es llegeix en minuts

Després de la derrota a Mestalla, Quique Setién no va voler donar cap pista sobre els moviments en el mercat de fitxatges, coincidint amb l’última setmana. Va eludir parlar del sorprenent descart de Carles Pérez, a qui va comunicar que ja es pot buscar equip, i no  va confirmar si necessita un davanter centre per suplir la baixa del lesionat Luis Suárez. Però té pressa per fitxar aquest jugador i se li acaba el temps.

La llista de noms comença pel desitjat Lautaro Martínez (22 anys), malgrat que la seva clàusula de rescissió de 111 milions només s’activa en les dues primeres setmanes del juliol vinent, i inclou també Ben Yedder (29 anys), el davanter del Mònaco, que el va fitxar aquest estiu passat del Sevilla per  40 milions d’euros. O Rodrigo (28 anys), el jugador del València.

La junta busca el davanter que aporti més gol a Setién després d’un inici irregular a la Lliga

Lautaro, segons ha informat Catalunya Ràdio, podria ser la bomba que prepara la directiva en un moviment desesperat per completar l’atac, que s’ha quedat coix sense Suárez.

Hi ha altres ‘nous’ en una agitada última setmana de mercat com passa amb Willian José (28 anys), el jugador de la Reial Societat, pretès per Mourinho per reforçar el Tottenham després de la lesió de Harry Kane, que el tindrà de baixa fins a l’abril. 

Un gol en 180 minuts de Lliga

Notícies relacionades

Però l’actitud del jugador brasiler ha irritat la junta de la Reial Societat i, per descomptat, el seu entrenador. Imanol no ha convocat Willian José per al duel d’aquest diumenge a Anoeta contra el Mallorca. El Barça, que fa temps que rastreja el mercat de davanters, però en clau de futur, més de cara al juny, ha d’accelerar les coses.

Setién, tot i que no ho digui públicament, necessita un ‘nou’. Tot i que el club està escaldat pel fracàs de Boateng, fitxat l’últim mercat d’hivern, que no va aportar res a l’equip. En els seus dos partits de Lliga (Granada i València), el Barça de Setién només ha marcat un gol,