«XAVI ACABARÀ AL BARÇA»

Iniesta: «Setién em sembla un entrenador preparat i capacitat»

«És fonamental que l'estil no es perdi. El míster que ha vingut ara té aquesta idea molt interioritzada», explica l'excapità blaugrana

«Per a Xavi era difícil dir que sí, però també que no», ha comentat el centrecampista del Vissel sobre l'oferta que va rebutjar el seu amic

iniesta

iniesta

1
Es llegeix en minuts

«Setién em sembla un entrenador preparat i capacitat». Andrés Iniesta, l’excapità del Barcelona, no dubta sobre el nou entrenador blaugrana, per molt que li hagi dolgut la forma en què va ser destituït Ernesto Valverde. «És fonamental que l’estil no es perdi. El míster que ha vingut ara té aquesta idea molt interioritzada», ha declarat el centrecampista del Vissel Kobe al programa ‘El Larguero’ de la Cadena SER esgotant la seva última setmana de vacances a Barcelona abans de tornar al Japó. 

Notícies relacionades

Iniesta ha tornat a admetre que li ve de gust ser entrenador quan esgoti «els dos anys de contracte» que li queden amb el Vissel. «¿Entrenador? Estic amb una mira posada en això», ha indicat el centrecampista de Fuentealbilla, recordant que la seva intenció no és només estar dos anys més al Japó. «La intenció és acabar el contracte i si hi ha força seguir-lo. ¿Al Japó? No ho sé, però al Japó estem molt bé i per tant si no passa res hauria de ser allà», ha afegit el jugador.

«Per a Xavi era difícil dir que sí, però també que no» (Iniesta)

També té assumit Iniesta que Xavi «acabarà algun dia al Barça», sense voler valorar la decisió que va prendre el seu excompany renunciant a asseure’s aquest mateix mes de gener a la banqueta del Camp Nou. «No, no sona malament Xavi-Iniesta, però cada un farà el seu camí», ha dit quan li han insinuat la possibilitat de compartir algun dia la direcció tècnica de l’equip en un futur. «Per a Xavi era difícil dir que sí, però també que no. Cadascú sap la situació en la qual està, però Xavi acabarà al Barça perquè aquesta gent que està capacitada ha de tornar».