SEGUEIX LA INCERTESA

La directiva del Barça decideix el futur de Valverde

El tècnic treballa amb normalitat, malgrat que el club va sondejar sense èxit fitxar Xavi i Koeman per suplir-lo

La directiva debat la continuïtat de l'entrenador en una reunió en què Bartomeu exposarà els seus plans immediats

marcosl51720820 fotodeldia  grafcat9694  barcelona  13 01 2020   el presiden200113164718

marcosl51720820 fotodeldia grafcat9694 barcelona 13 01 2020 el presiden200113164718 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Ernesto Valverde ha dirigit l’entrenament d’aquest dilluns com si no passés res. Conscient, no obstant, que tot ha canviat, pendent com està del seu futur com a tècnic del Barça després que la junta de Bartomeu hagi sondejat sense èxit  Xavi i Koeman. Tots dos han rebutjat ser els successors del ‘Txingurri’ de manera immediata, per la qual cosa la directiva busca un pla B per dirigir l’equip. Si és que es confirma, és clar, l’acomiadament de Valverde, una cosa que està debatent en una reunió la directiva blaugrana. [Seguiu l’última hora sobre Ernesto Valverde en directe.]

Després de perdre la Supercopa d’Espanya, l’encara entrenador blaugrana va concedir tres dies de festa a la plantilla. I aquest dilluns iniciava la preparació del duel de diumenge al Camp Nou contra el Granada sense saber si serà la seva última sessió de treball a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí.

Visita de Bartomeu

Una vegada acabada la sessió, apareixia Bartomeu, que anava a informar el tècnic de la cascada d’esdeveniments que han ocorregut aquest cap de setmana. Cap a les 12.30 del migdia arribava el president a la ciutat esportiva del Barcelona per mantenir aquesta xerrada amb Valverde. Una sessió que va comptar, a més, amb la presència d’Iniesta, l’excapità blaugrana, que està de vacances a Barcelona després d’acabar la seva temporada al Vissel Kobe.

llegada-jugadores-al-camp-nou / periodico

Notícies relacionades

Aquesta és la tercera temporada de Valverde, té contracte fins al 2021, va primer en la Lliga i ha situat l’equip als vuitens de final de la Champions com a primer de grup, però, podria estar vivint les seves últimes hores perquè Bartomeu creu que s’ha omplert de raons per provocar la seva sortida.

Todibo, a Alemanya

La sessió ha comptat amb la presència d’Arthur, que ja ha fet «una part de la sessió amb el grup», segons ha informat el club, mentre Ter Stegen feia «una part de treball de camp». Todibo, en canvi, no s’ha entrenat amb l’equip. Té permís del Barça per negociar la seva cessió al Schalke 04.