revelació de premier

Guardiola: «Quan Piqué va tornar a Barcelona no ho acabava de veure»

marcosl19281512 madrid    25 05 2012  final de la copa del rey entre el bar 200111224348

marcosl19281512 madrid 25 05 2012 final de la copa del rey entre el bar 200111224348

1
Es llegeix en minuts
Enric Gil

«Quan Piqué va tornar al Barcelona procedent del Manchester United al principi no jugava, no ho acabava de veure. Rafa Márquez, Puyol i la resta estaven una mica més ben preparats». Així va descriure Pep Guardiola l’arribada de Gerard Piqué l’estiu del 2008, el mateix any que va debutar com a entrenador del primer equip: «Els casos de Busquets i Pedro van ser una mica diferents perquè l’any anterior estàvem junts al filial i els coneixia molt bé».

No obstant, va assegurar que amb els anys Piqué «ens ha demostrat el que és: un dels millors centrals de tots els temps». El tècnic de Santpedor va rememorar la seva etapa amb el central català preguntat en una roda de premsa per la promoció dels jugadors de l’Acadèmia del Manchester City al primer equip. 

Piqué i Guardiola, en l’època del sextet / JORDI COTRINA

Notícies relacionades

Parlant dels joves, Guardiola va assegurar que «tenir una bona relació amb el club sempre és important», però que «no només depèn del desig»: «Depèn d’ells mateixos, de com creixen i de si realment són uns bons jugadors. Els joves han de tenir paciència».

L’entrenador català va deixar el Barça fa vuit anys però els paral·lelismes en la seva etapa a Anglaterra respecte a la seva etapa blaugrana són habituals.