DERBI CATALÀ

Espanyol-Barça: horari i on veure'l a la TV

Els blaugrana comencen l'any jugant contra un conjunt blanc-i-blau amb Abelardo i sumit en la crisi

lainz46187977 soccer football   la liga santander   espanyol v fc barcelon181209190858

lainz46187977 soccer football la liga santander espanyol v fc barcelon181209190858 / ALBERT GEA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El RCD Espanyol - FC Barcelona es jugarà aquest dissabte, 4 de gener, a les 21.00 hores al RCDE Stadium. El Barça espera sumar els seus primers tres punts de l’any amb la mirada posada en la Supercopa d’Espanya. Per la seva banda, els periquitos també voldran començar l’any amb una victòria que els doni aire per lluitar per la permanència.

Cada derbi català és sinònim d’intensitat, lluita i passió i serà aquest dissabte quan els dos equips s’enfrontaran a Cornellà, tot i que en situacions molt diferents. El Barça és líder amb dos punts d’avantatge respecte al Reial Madrid i en contraposició, l’Espanyol és el cuer de la Lliga a cinc punts de la salvació.

Notícies relacionades

A més, els blanc-i-blaus estrenen entrenador. El ‘Pitu’ Abelardo s’asseurà per primera vegada a la banqueta de l’Espanyol amb la missió de salvar l’equip periquito.

On veure el partit a la TV

El RCD Espanyol - FC Barcelona es podrà seguir a través Mitele Plus, Movistar+, Movistar Partidazo i Movistar LaLiga, a les 21.00 hores d’aquest dissabte 4 de gener. EL PERIÓDICO realitzarà un seguiment en directe a la seva pàgina web instants abans del partit.