nomenament blaugrana

Emili Rousaud, nou vicepresident del Barça

L'empresari barceloní, fins ara vocal en la junta directiva, es perfila com a candidat continuista per substituir Bartomeu

zentauroepp36920343 rousaud191125205028

zentauroepp36920343 rousaud191125205028 / CESAR CID

1
Es llegeix en minuts

El Barça ha comunicat aquest dijous el nomenament d’Emili Rousaud com a nou vicepresident institucional del club. Rousaud és vocal de la junta directiva des del juliol del 2015, i ha estat col·laborant en l’àrea social blaugrana. El seu nom s’estudia com a candidat continuista en les eleccions presidencials que tindran lloc el 2021 i a les quals no es pot presentar Josep Maria Bartomeu després d’haver complert dos períodes com a màxim dirigent de l’entitat.  

Rousaud, nascut a Barcelona el 1966, soci 31.011, és llicenciat en Ciències Empresarials, titulat per Esade, llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya i Màster en Assessoria i Gestió Tributària per Esade.

A nivell professional, és fundador i director general de Factor Energia, vicepresident de la patronal catalana Pimec i membre del ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, així com membre del Comitè d’Agents de Mercat del Mercat Espanyol de l’Electricitat, i impulsor i membre fundador de l’Associació de Comercialitzadors Independents d’Energia (ACIE), de la qual actualment és vicepresident segon. És vicepresident de l’associació catalana Grup de Gestors Energètics (GGE).

Un altre nomenament

D’altra banda, és professor associat de la Universitat Pompeu Fabra en assignatures vinculades a l’àrea de màrqueting a la facultat de Periodisme i Comunicació Audiovisual.

Notícies relacionades

Així mateix, també s’hi incorpora David Bellver com a vocal integrat a l’àrea esportiva, amb funcions vinculades a les competicions internacionals organitzades per la UEFA i la FIFA. Bellver ha sigut membre i coordinador de la comissió esportiva de futbol formatiu del club, entre els anys 2003 i 2005, i, des de l’any 2010 és representant de relacions institucionals del Club davant de la UEFA.

[