REACCIONS DESPRÉS DEL BARÇA-ALABÈS

«És un avantatge que tenim: apareix Messi i fa un gol», diu Valverde

El Madrid només pot arrabassar el lideratge al Barça si guanya de sis gols aquest diumenge a l'Athletic

aguasch51467264 barcelona   21 12 2019  deportes            valverde durante191221211602

aguasch51467264 barcelona 21 12 2019 deportes valverde durante191221211602 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

L’entrenador de l’FC Barcelona, Ernesto Valverde, va reconèixer que l’aparició de Leo Messi amb un golàs, el tercer, va facilitar la victòria davant de l’Alabès, després que un gol de Pere Pons deixés l’equip barcelonista «tocat» a la segona part.

«Després del golàs de Messi, tot ha sigut més fàcil», va recalcar l’entrenador: «Amb Messi passen aquestes coses, realment ho veiem tots. És un avantatge que tenim: apareix ell i fa un gol».

El tècnic blaugrana va explicar en la roda de premsa posterior al xoc en el Camp Nou que va decidir plantejar un partit molt seriós des de l’inici perquè era conscient que l’Alabès intentaria «fer el partit llarg» amb el seu joc defensiu.

«Hi ha hagut un moment en què no hi ha hagut tantes arribades perquè superar aquest embolic de jugadors ens resultava complicat», va detallar Valverde.

Però en les circumstàncies difícils sempre apareix Mesi. Ho va dir Valverde i també Griezmann a peu de gespa. «Quan Messi veu que l’equip necessita una empenta, allà està ell, per alguna cosa és el millor jugador del món», va remarcar el francès.

Líder provisional

Amb aquesta victòria, el Barça s’assegura mantenir el lideratge a LaLiga Santander per tancar l’any, sempre dependent de si el Reial Madrid no goleja per més de sis gols l’Athletic de Bilbao.

Notícies relacionades

De cara a 2020, Valverde va assegurar que aniran «pas a pas» i amb «tranquil·litat», per assolir el seu objectiu de guanyar el màxim nombre de partits i títols possibles. Però sobretot es va haver de pronunciar sobre Arturo Vidal i la seva suposada marxa al mercat d’hivern a l’Inter.

El tècnic va pretendre apaivagar aquest tipus de rumors sobre una possible marxa. «Portem parlant d’Arturo Vidal des de no sé quant temps. Vidal segueix aquí i continua jugant. És jugador nostre, ha fet un gol i no he de pensar-hi més», va concloure. D’ell en va valorar les arribades des de segona línia i la feina constant.