Les directives del Barcelona i el Reial Madrid posen a la terrassa de l'Hotel Sofia

L'habitual trobada dels presidents amb els mitjans s'ha suspès per les mesures de seguretat davant de la protesta de Tsunami Democràtic

directiva

directiva

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’hotel Sofia, punt de trobada dels dos equips en les hores prèvies del clàssic entre el Barcelona i el Reial Madrid, és també l’escollit per al tradicional dinar entre les directives dels dos equips. [Seguiu els preparatius del clàssic en directe].

L’habitual contacte dels presidents amb els mitjans a l’entrada de les directives al restaurant, tant quan s’ha produït a Madrid com a Barcelona, ha quedat anul·lat per les estrictes mesures de seguretat.

Per això, els informadors no han pogut accedir a l’entrada als convidats, i tot ha quedat en mans de vídeos i fotografies distribuïdes pels mateixos clubs després de la trobada de directives.

Fotos a la terrassa del Sofia

El Barcelona ja ha distribuït algunes fotografies en què les dues juntes posen a la terrassa del cim de l’hotel, i també una instantània dels dos presidents (Josep Maria Bartomeu i Florentino Pérez) donant-se la mà.

L’establiment hoteler està blindat pels Mossos i els voltants del Camp Nou també estan controlats per la policia autonòmica amb el recolzament de la Guàrdia Urbana barcelonina. La primera expedició a arribar-hi ha sigut la del Reial Madrid i, posteriorment, la del Barcelona.

Els jugadors del Barça han aparcat els seus cotxes al Camp Nou i, posteriorment, han fet junts el trasllat amb autocar fins al Sofia, que es troba a 600 metres.

Des de primera hora del matí, els accessos estaven tallats. Al Sofia, centre neuràlgic en les hores prèvies, és on s’han acumulat més curiosos, que s’han mesclat amb els mitjans de comunicació.

Notícies relacionades

Els dos equips dinaran a l’esmentat hotel, les directives compartiran taula i està previst que la sortida dels dos equips i del quartet arbitral es produeixi a partir de les 16.00 hores.

Un parell d’hores abans, està previst l’inici de les mobilitzacions de la plataforma independentista Tsumami Democràtic, per a la qual cosa s’ha disposat un gran desplegament policial i de seguretat, tant fora com dins del camp, per blindar el partit.