dirigent rotund

Bartomeu: «El clàssic es jugarà»

El president del Barça assegura que el partit contra el Madrid es disputarà amb normalitat malgrat les protestes polítiques

bartomeu

bartomeu

1
Es llegeix en minuts

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va assegurar aquest dijous que el clàssic entre el conjunt blaugrana i el Reial Madrid «es jugarà» el 18 de desembre al Camp Nou, tal com estava previst, «i no es tornarà a ajornar». Bartomeu, que va assistir al tradicional dinar de Nadal que el club celebra amb la premsa per aquestes dates, va insistir a donar caràcter de normalitat al matx en què probablement els dos equips es jugaran el lideratge de la Lliga.

«És responsabilitat de tots nosaltres que el clàssic es jugui. Sabem que vivim un moment polític i social complex, però estic convençut que es pot jugar un partit de futbol i fer també reivindicacions cíviques i pacifiques», va afirmar durant el seu parlament.

Els ànims

Notícies relacionades

En aquest sentit, al màxim dirigent de l’entitat blaugrana no el preocupa la crida que ha fet Tsunami Democràtic a l’independentisme perquè acudeixi el dia del partit al Camp Nou per participar en un acte de protesta per la sentència del procés sobiranista català. «El nostre estadi ha sigut històricament una espai de lliure expressió. Els animo a venir al Camp Nou, que vinguin en família, amb amics, com sempre. I que guanyi l’esportivitat», va concloure Bartomeu.

El partit, de la desena jornada de lliga, s’havia de disputar el 26 d’octubre, però va ser ajornat per la federació espanyola per «causes excepcionals» relacionades amb les protestes que van alterar l’ordre als carrers de Barcelona després de la sentència del procés.