LES REACCIONS

Valverde: «El Leo és infal·lible, quan corre té el radar obert»

«¿El que menys m'ha agradat? A mi m'ha agradat tot, hem aconseguit els tres punts; no ens fixarem ara en les coses dolentes», va dir

El tècnic assumeix el mal inici del Barça, però destaca la capacitat per reaccionar en la segona part i reconquerir el lideratge

marcosl51172015 soccer football   la liga santander   atletico madrid v fc b191201232333

marcosl51172015 soccer football la liga santander atletico madrid v fc b191201232333 / SERGIO PEREZ

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García

A Ernesto Valverde, l’entrenador del Barcelona, li havia «agradat tot», malgrat el mal inici al Metropolitano en què va patir d’allò més en els primers 20 minuts i va ser sostingut pels peus i les mans de Ter Stegen. «Al camp hi havia dos porters que solen fer miracles, és el que se’ls demana», va comentar el tècnic, enaltint, de nou, la capacitat decisiva de Messi. «En situacions així, Leo és infal·lible», va dir.

«Nosaltres no som un equip molt de contra... Intentem dominar el joc. Es tracta de córrer i de córrer bé. Els bons al contraatac són els que millor contraataquen. Leo és infal·lible, quan corre té el radar obert i tothom li ofereix desmarcatges», va recordar l’entrenador del Barcelona, reconeixent la desastrosa arrencada de l’equip.

Primers 20 minuts dolents

«Ens ha costat entrar. En els primers 20 minuts ells sí que han entrat forts. En cada situació d’atac ens feien mal, però segons avançava el partit ens vam apoderar del joc», va dir Valverde. «A l’inici hem patit perquè l’Atlètic és un gran equip, però l’hem pogut superar amb el pas del temps».

Després, quan li van preguntar que és el que no li havia agradat del seu Barça, Valverde va ser contundent: «¿El que menys m’ha agradat? A mi m’ha agradat tot. Hem guanyat els tres punts, no ens fixarem ara en les coses dolentes».

Notícies relacionades

En aquest sentit, el tècnic blaugrana va voler ser realista sobre aquesta jugada que ho va canviar tot. «Al final ha vingut el Leo i ha fet aquesta jugada extraordinària i hem pogut guanyar. És un triomf importantíssim. Hem superat aquella fase inicial en què no estàvem bé. Hem anat creixent i hem acabat bé».

I, finalment, Valverde ha volgut resumir el partit de Griezmann en el seu retorn al Metropolitano. «L’he vist bé en el joc. Era complicat per a ell perquè s’enfrontava als seus antics companys. L’han xiulat una mica. L’he vist bé, ha lluitat. Ha tingut una ocasió claríssima, potser hauria hagut de controlat la pilota...», va remarcar.