DESIG DE TROBAR-SE

Messi a Neymar: «Només junts podem guanyar la Champions»

'France Football' revela una conversa després de l'eliminació del Barça a Anfield en què Messi diu: «Vull que tornis, d'aquí dos anys marxaré i tu agafaràs el meu relleu».

Messi, Neymar i Suárez, abans de l’entrenament d’aquest divendres.

Messi, Neymar i Suárez, abans de l’entrenament d’aquest divendres. / MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La revista francesa ‘France Football’ assegura que Messi va trucar a Neymar després de la desfeta del Barça a Anfield, per demanar-li que tornés al club per conquerir la Lliga de Campions i rebre el testimoni com a nou líder blaugrana. La proposta de l’argentí va ser: «Només junts podem guanyar la ChampionsVull que tornis, d’aquí dos anys marxaré i tu agafaràs el meu relleu». Han passat quatre anys i mig des que el trident Messi-Suárez-Neymar va aixecar la copa de campions d’Europa.

Aquesta conversa es va produir, segons‘France Football’, després que el Liverpool remuntés l’eliminatòria de Champions, el maig passat. A tot això, ja és coneguda la intenció del FC Barcelona de fitxarNeymar després que l’estiu passat emissaris del club viatgessin diverses vegades a París per negociar el retorn del brasiler.

El desig de Messi per anar-se’n del Barça el 2021, segons ‘France Football’, sorprendrà els aficionats del Barça. Messi té en vigor una clàusula al seu contracte que li permet anar-se’n lliure a final de la present temporada.

Delegació de ‘France Football’ a Barcelona

Notícies relacionades

Segons el diari ‘Mundo Deportivo’, dilluns 25-N una delegació de ‘France Football’ va visitar Barcelona. El protocol habitual de la revista estableix el viatge a la ciutat del futbolista guanyador de la Pilota d’Or per entrevistar-lo amb el trofeu a les seves mans.  Messi és el favorit per emportar-se el seu sisè guardó com a millor jugador de l’any.

Serà el dilluns 2 de desembre quan es farà públic el nom del guanyador de la Pilota d’Or en una gala que se celebrarà a París.

Temes:

Neymar Messi