DECLARACIONS DEL CAPITÀ D'ESPANYA

Sergio Ramos: «No és el moment idoni perquè la selecció jugui a Barcelona»

El capità del Madrid assegura que «ja s'ha suspès un clàssic per motius obvis» i afegeix que «esperem que se solucioni com més aviat millor»

aguasch50902545 spain s defender sergio ramos gives a press conference at th191114195836

aguasch50902545 spain s defender sergio ramos gives a press conference at th191114195836 / CRISTINA QUICLER

2
Es llegeix en minuts

El capità de la selecció espanyola, Sergio Ramos, va reconèixer que viu de manera «especial» la visita a Cadis aquest divendres per jugar contra Malta, on rebrà l’homenatge com a jugador amb més partits amb Espanya, i va dubtar que sigui un «moment idoni» per jugar a Barcelona com va desitjar el seu seleccionador, amb un clàssic suspès i amb el Reial Madrid com a «perjudicat».

«Potser no és el moment idoni, ja que s’ha suspès un clàssic per motius obvis que no estan al nostre abast. Esperem que se solucioni com més aviat millor, que el nostre país tingui un equilibri en tots els sentits i en totes les autonomies. Hi haurà gent que voldrà veure la selecció allà; serà un plaer jugar a Barcelona», va afirmar.

De fet, el capità del Reial Madrid va mostrar el descontentament del seu equip per la designació del clàssic per al 18 de desembre a les 20.00 hores, ja que el quadro blanc tindrà un dia menys de descans. «Al final els únics perjudicats aquí som nosaltres. És una pena que el partit no es jugués en la data establerta. Si els dos equips haguéssim jugat el mateix dissabte, no hi hauria hagut benefici per a cap. En aquest cas som nosaltres els perjudicats; hi ha un marge per modificar-ho», va apuntar.

Sobre la Supercopa

Notícies relacionades

Ramos es va referir a un altre tema candent com que la Federació porti la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita. «Nosaltres no som les persones que decidim aquest tipus de coses. La Federació ja ha pactat amb ells i els jugadors no hi podem fer res. Tot el que sigui intentar canviar que les dones puguin anar als estadis, aprofitar l’esport per unir, s’ha d’intentar buscar aquest equilibri», va afirmar.

«Si aquesta Supercopa serveix perquè hi hagi un canvi al país, ens sentirem orgullosos. Nosaltres no som els que decidim, ni la Supercopa ni la Lliga, jugarem on diguin els que estan per sobre», va afegir. A més, va tenir paraules per a un David Villa que el dia anterior havia anunciat la seva imminent retirada. «A Vila, fer-li una abraçada immensa i destacar-li una grandíssima carrera esportiva que ha aconseguit ser llegenda. Un dels grans dels millors golejadors de la història del futbol. Hi tinc una especial relació, estem molt en contacte i tot el meu recolzament i enhorabona», va finalitzar.