les declaracions

Piqué: «Vam oferir retocar-nos el contracte perquè tornés Neymar»

«Te'n vas a una presó d'or. Té la porta oberta», va ser el missatge de la plantilla a l'estrella brasilera, segons el central blaugrana

pique-2

pique-2

1
Es llegeix en minuts

Gerard Piqué va aportar dimecres a la nit una nova dada transcendental en el fallit fitxatge de Neymar pel Barça l’estiu passat. El central blaugrana va afirmar a la cadena SER que els jugadors van voler realitzar un esforç econòmic per facilitar el retorn del brasiler. «El que vam plantejar a Bartomeu va ser que ens retocàvem el contracte perquè sabíem que era un tema de ‘fair play’. La relació amb el president sempre ha sigut molt bona, i li vam dir que en comptes de cobrar-ho el primer any, ho cobraríem al segon, tercer o quart any perquè ‘Ney’ pogués venir. Si nosaltres podíem ajudar no teníem cap problema perquè vingués. Es tractava de buscar una fórmula. El club va dir que li semblava bé».

Amb aquestes paraules Piqué va confirmar que els jugadors es van implicar en el possible retorn de Neymar a la capital catalana i que, en certa manera, van pressionar perquè succeís. «¿Neymar tornant al Barça? En el futbol pot passar de tot. Nosaltres ja l’hi vam dir: te’n vas a una presó d’or. Té la porta oberta», va afegir el futbolista, que, a més, va confirmar que l’estrella brasilera segueix amb la intenció de tornar a jugar al Barça.