La polèmica

La Generalitat garanteix la seguretat al Camp Nou

El conseller Buch afirma que no hi haurà cap problema ni en el partit d'aquest dimarts contra el Valladolid ni en el clàssic del 18 de desembre

zentauroepp50431049 buch191016171939

zentauroepp50431049 buch191016171939 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, ha afirmat aquest dilluns que la seguretat està garantida en tots els partits que es disputin al Camp Nou, començant pel Barcelona-Valladolid d’aquest dimarts.

«No hi haurà cap problema perquè es juguin els partits al Camp Nou. No ho serà aquest dimarts davant del Valladolid ni el 18 de desembre, quan s’ha de celebrar el partit contra el Reial Madrid», ha afirmat Buch en una entrevista concedida a RAC-1.

Notícies relacionades

D’altra banda, el conseller d’Interior s’ha mostrat en desacord amb la suspensió del clàssic, que s’havia d’haver disputat dissabte passat a les 13 hores: «Forma part del relat dels fets que està fent el Govern espanyol per assegurar que [a Catalunya] hi ha un problema d’ordre públic, però no és així».

«Mai hem dit que no podíem garantir la seguretat en aquest partit. El Barcelona tampoc hi estava d’acord. Els Mossos garantien la seguretat en el clàssic», ha insistit Buch