data definitiva

Competició fixa oficialment el Barça-Madrid per al dimecres 18 de desembre

El partit s'havia de jugar aquest dissabte, però ha sigut ajornat per les protestes polítiques a Barcelona

zentauroepp46546215 deportes pique messi191009182949

zentauroepp46546215 deportes pique messi191009182949 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

El Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha acordat oficialment aquest dimecres fixar per al 18 de desembre la data de celebració del clàssic FC Barcelona – Reial Madrid CF corresponent a la desena jornada del Campionat Nacional de Lliga de Primera Divisió, que s’havia de disputar el 26 d’octubre i que ha sigut ajornat a causa de les protestes polítiques que afecten la capital catalana després de la sentència del Tribunal Suprem i les condemnes als líders del procés.

Notícies relacionades

«La decisió del Comitè de Competició s’ha produït després d’analitzar en els últims dies les propostes dels dos clubs, als quals va convidar a posar-se d’acord en una data i que van coincidir a assenyalar el 18 de desembre per a la celebració del partit ajornat», afirma la federació . «També ha analitzat un informe de l’Àrea de Competicions de la RFEF així com els nombrosos informes remesos per la Lliga Nacional de Futbol Professional, que no són vinculants», afegeix.

En la seva reunió, el Comitè ha analitzat també les últimes al·legacions dels dos clubs, que mantenen la proposta inicial de jugar el partit el 18 de desembre. No obstant, aquesta data no agrada a Javier Tebas, president de LaLiga, ja que no la considera idònia per a l’audiència a l’estranger, sobretot a l’Àsia.