comunicat blaugrana

El FC Barcelona, primera entitat a posicionar-se contra la sentència del procés

«De la mateixa manera que la presó preventiva no va ajudar a resoldre el conficte, tampoc ho farà la presó dictada avui, perquè la presó no és la solució», diu la nota

jdomenech49733378 entrevista bartomeu en bar a tv  bar a studios  foto  valent190906190240

jdomenech49733378 entrevista bartomeu en bar a tv bar a studios foto valent190906190240 / Valenti Enrich

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona s’ha convertit en la primera entitat de Catalunya a reaccionar a la dura sentència contra els líders independentistes catalans, i ho ha fet per condemnar la decisió del Tribunal Suprem. «De la mateixa manera que la presó preventiva no va ajudar a resoldre el conficte, tampoc ho farà la presó dictada avui, perquè la presó no és la solució».

«La resolució del conflicte –prossegueix la nota del club, emesa abans de les 10 del matí– que viu Catalunya passa exclusivament pel diàleg polític. Per això, ara més que mai, el club demana a tots els responsables polítics que liderin un procés de diàleg i negociació per resoldre aquest conficte, que també ha de permetre la llibertat dels líders cívics i polítics condemnats».

«El FC Barcelona –conclou– manifesta tot el seu suport i solidaritat a les famílies dels que són privats de llibertat».

L’entitat blaugrana, sota la presidència de Josep Maria Bartomeu, sempre s’ha manifestat a favor del dret a decidir a Catalunya i en contra de la presó preventiva.

Notícies relacionades

El comunicat va agradarGerard Piqué, que al cap d’una estona ha retuitejat el comunicat en anglès divulgat per l’entitat. «‘Proud to be part of this club’» (Orgull de formar part d’aquest club), ha escrit.