09 jul 2020

Anar al contingut

crisi a la masia

El Barça fa oficial l'acomiadament de Víctor Valdés com a entrenador del Juvenil A

Franc Artigas, fins ara tècnic del Juvenil B, serà el seu substitut

El Periódico

El Barça fa oficial l'acomiadament de Víctor Valdés com a entrenador del Juvenil A

VALENTI ENRICH

El FC Barcelona ha fet oficial aquest matí l’acomiadament de Víctor Valdés com a entrenador del Juvenil A del club blaugrana. Al seu lloc, el Barça aposta pel fins ara tècnic del Juvenil B, Franc Artiga, a La Masia des del 2010. Responsable de diferents equips del futbol formatiu, Artigas, de 43 anys, ja havia estat escollit per dirigir els juvenils abans de la sobtada tornada de Valdés, fitxatge personal del president Josep Maria Bartomeu.

Valdés, que va tornar al club el 19 de juliol passat, ja no va dirigir l’equip en el partit en què va derrotar el Nàstic de Tarragona (1-2) després de ser apartat per un enfrontament amb el director del futbol formartiu blaugrana, Patrick Kluivert.

L’exporter, a qui no l’havien acompanyat els resultats fins ara, havia tingut nombroses enganxades amb els responsables de la Masia. Segons sosté l’entorn de Valdés, des del primer dia la junta volia interferir en les alineacions i en la manera de jugar. D’altra banda, el club sustenta el seu enuig en la retirada d’un torneig de pretemporada a Holanda, absències de l’exporter blaugrana a reunions de tècnics de La Masia, l’expulsió que va viurer en el seu debut, entre d’altres.