crisi a la masia

El Barça fa oficial l'acomiadament de Víctor Valdés com a entrenador del Juvenil A

Franc Artigas, fins ara tècnic del Juvenil B, serà el seu substitut

zentauroepp50193481 fc barcelona   inter juvenil   foto  valenti enrich     vict191004204755

zentauroepp50193481 fc barcelona inter juvenil foto valenti enrich vict191004204755 / VALENTI ENRICH

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona ha fet oficial aquest matí l’acomiadament de Víctor Valdés com a entrenador del Juvenil A del club blaugrana. Al seu lloc, el Barça aposta pel fins ara tècnic del Juvenil B, Franc Artiga, a La Masia des del 2010. Responsable de diferents equips del futbol formatiu, Artigas, de 43 anys, ja havia estat escollit per dirigir els juvenils abans de la sobtada tornada de Valdés, fitxatge personal del president Josep Maria Bartomeu.

Notícies relacionades

Valdés, que va tornar al club el 19 de juliol passat, ja no va dirigir l’equip en el partit en què va derrotar el Nàstic de Tarragona (1-2) després de ser apartat per un enfrontament amb el director del futbol formartiu blaugrana, Patrick Kluivert.

L’exporter, a qui no l’havien acompanyat els resultats fins ara, havia tingut nombroses enganxades amb els responsables de la Masia. Segons sosté l’entorn de Valdés, des del primer dia la junta volia interferir en les alineacions i en la manera de jugar. D’altra banda, el club sustenta el seu enuig en la retirada d’un torneig de pretemporada a Holanda, absències de l’exporter blaugrana a reunions de tècnics de La Masia, l’expulsió que va viurer en el seu debut, entre d’altres.