ENTRENADOR VOLCÀNIC

El futur de Valdés, en l'aire després de discutir amb Kluivert

El tècnic del Juvenil hauria dit als seus jugadors que no sap si seguirà

zentauroepp50193481 fc barcelona   inter juvenil   foto  valenti enrich     vict191004204755

zentauroepp50193481 fc barcelona inter juvenil foto valenti enrich vict191004204755 / VALENTI ENRICH

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Víctor Valdés podria tenir un peu fora del Barça. Les hores del tècnic del Juvenil blaugrana podrien estar comptades després que aquest divendres anunciés als seus jugadors que no sabia si seguiria al club abans de tenir una discussió molt acalorada amb Patrick Kluivert, director de futbol formatiu del Barça, segons ha informat Catalunya Ràdio.

La continuïtat de Valdés penja d’un fil. En les últimes setmanes s’han succeït frecs i insolències que no fan descartable la marxa de l’exporter blaugrana, i l’episodi d’aquest divendres, en presència de Jordi Roura (secretari tècnic del futbol formatiu) i Aureli Altimira (responsable del futbol 11) pot desencadenar el final. El club assegura que de moment no mourà fitxa i que Valdés s’asseurà a la banqueta aquest dissabte davant del Nàstic, però no es descarta la destitució la setmana vinent.

Polèmica contínua

Des de la seva arribada, la tornada del porter al Barça ha estat embolicada en polèmiques. La retirada d’un torneig, l’expulsió en el seu debut per suposadament insultar l’àrbitre o la seva absència en reunions del futbol formatiu no van caure bé a la directiva: Valdés va ser l’únic tècnic de la pedrera que no va acudir a un sopar convocat per Kluivert. La insistència del tècnic a destacar que el seu equip no pot jugar a l’estadi Johan Cruyff  o les discussions públiques amb el departament no ajuden.

Notícies relacionades

Tampoc agrada que en ocasions hagi optat per allunyar-se del 4-3-3 que guia totes les categories inferiors del club (el primer equip sí que es va desviar fa uns dies contra l’Inter) o que acollís de prova dos jugadors del Moratalaz, el seu anterior equip, sense permís del club.

Les derrotes a la Youth League

Les dues derrotes en la Youth League, contra el Dortmund i l’Inter, també couen en les altes esferes del Barça, com el fet que el tècnic prescindeixi dels jugadors del Barça B per a aquests partits amb l’objectiu de consolidar el seu grup, quan tradicionalment sí que reforçaven el Juvenil en aquest torneig que el Barça ha guanyat dues vegades.