RETORN A LA LLIGA

Valverde confia a recuperar Jordi Alba davant del Sevilla

El tècnic destaca «la potència» de Todibo, l'únic central que li queda per fer parella amb Piqué

jdomenech50170074 barcelona s spanish coach ernesto valverde gives a press con191001173435

jdomenech50170074 barcelona s spanish coach ernesto valverde gives a press con191001173435 / LLUIS GENE

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

El Barça ha encadenat tres victòries (2-1 al Vila-real; 0-2 al Getafe i 2-1 a l’Inter) després de la dramàtica caiguda a Granada. L’equip ha encadenat la ratxa que tant necessitava. I el moment de forma que tant demanava Ernesto Valverde. Ara, arriba el Sevilla al Camp Nou aquest diumenge abans de l’aturada de lliga.

«El Sevilla ha començat molt bé fora de casa, ha guanyat tres dels quatre partits fora. Se’l veu bé, convençut, tenen unes bandes molt profundes i et poden fer mal permanentment», ha dit el tècnic blaugrana, que confia a recuperar Jordi Alba. «Ja ha fet una part de l’entrenament amb el grup. Esperem tenir-lo amb nosaltres, no sé si d’entrada o no. Es pot incorporar ben aviat», ha afegit Valverde.

El moment Todibo

Notícies relacionades

No té laterals esquerrans per la lesió de Junior, unida a la d’Alba, i s’ha quedat sense centrals. Umtiti segueix a la infermeria i Lenglet va ser expulsat a Getafe. És, per tant, el moment Todibo, aquest jove francès que va aparèixer al Camp Nou durant l’últim mercat d’hivern. «És un jugador molt potent, amb molta velocitat, que ha de regular de vegades els impulsos que té en el joc. Però s’atreveix a treure la pilota jugada», ha precisat el tècnic blaugrana.

«Aquí es toca fons dilluns i el dimecres següent ets al cel. O al revés. Diumenge, al cel, i dimecres, sota d’una pedra» (Valverde)

Valverde no es fia, no obstant, de l’ambient de tranquil·litat que es viu ara al Barça. «Esperarem. Aquí es toca fons dilluns i dimecres següent ets al cel. O al revés. Diumenge, al cel, i dimecres, sota una pedra. Ara portem una ratxa bona i volem ratificar-la».