LA DIVISIÓ VESTIDOR-LLOTJA

Valverde suggereix a Piqué i Bartomeu «anar tots pel mateix camí» en el Barça

El tècnic assegura que hi ha un bon ambient al vestidor, però demana a jugadors i directius que no es generin «polèmiques des de dins del club»

jdomenech50170048 soccer football   champions league   fc barcelona press conf191001173428

jdomenech50170048 soccer football champions league fc barcelona press conf191001173428 / ALBERT GEA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Si no és pel fitxatge de Neymar, és per la lesió de Messi, o si no per l’adaptació de Griezmann. Per si no faltessin fronts oberts que atendre davant dels mitjans de comunicació, convertit en el portaveu del FC Barcelona per l’omissió i/o el silenci de la junta que encapçala Josep Maria Bartomeu, Ernesto Valverde rep la visita de l’Inter amb el soroll del tret de Gerard Piqué a la directiva per criticar-los a través de mitjans i periodistes «afins».

«Sabent que en el nostre club es generen polèmiques del no res, hauríem d’intentar anar tots pel mateix camí», va suggerir Valverde, que va demanar, gairebé va pregar, que aquestes polèmiques «no es generin des de dins», tenint en compte que el Barça ja és un terreny abonat a la dialèctica diària.

Les repercussions de la intervenció de Piqué de dissabte a Getafe van arribar fins dimarts, així és l’onada expansiva de qualsevol declaració que s’aparti dels tòpics. De les «respostes avorrides» que anava deixant anar, com va admetre, lamentant-ho, Antoine Griezmann minuts abans en la seva compareixença. Valverde va repetir la petició que tots els estaments del club vagin pel mateix camí un parell de vegades. Com també que es focalitzi l’atenció en el terreny de joc. En el partit davant de l’Inter i els següents.

Un equilibrista

Notícies relacionades

Primer en el de l’Inter, per ser el més immediat i perquè la curta lligueta de la Champions limita el nombre d’errors. Després, en els següents, perquè el resultat marca el clima que respira el Barça. «La clau és guanyar partits», va dir Valverde, que no se sent un equilibrista. O potser ho és, tot i que ja hi està acostumat.

«Està clar que els entrenadors ens espavilem amb moltes variables: els jugadors, la pressió externa, la premsa, les obligacions amb qui et contracta... Però això passa aquest any, l’anterior i l’anterior i l’anterior». El fet que Piqué hagi animat la setmana just després de la primera victòria fora de casa no altera el pols a Valverde. «Si guanyes tot es veu molt millor», va dir, més content pel 0-2 de Getafe que enfadat per la protesta de Piqué.

Temes:

Futbol