SONADES REAPARICIONS

Messi i Dembélé reben l'alta per jugar amb el Barça davant l'Inter

Valverde convoca 20 jugadors per si algun dels dos no se sentís amb bones sensacions per reaparèixer en la Champions

zentauroepp50170897 deportes  messi dembele191001194846

zentauroepp50170897 deportes messi dembele191001194846 / LLUIS GENE

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Leo Messi i Ousmane Dembélé han rebut l’alta mèdica i estan en condicions de reaparèixer davant l’Inter de Milà en la segona jornada de la Champions aquest dimecres al Camp Nou. Ernesto Valverde, en previsió que algun dels dos no tingui bones sensacions en els instants previs al duel, ha convocat 20 jugadors, de manera que n’haurà de descartar dos.

Messi i Dembélé han patit dos contratemps musculars que els han llastat en els seus respectius inicis de temporada. El capità es va lesionar l’adductor esquerre en el tercer partit (incomplet) que jugava una vegada es va recuperar de la primera lesió al soli de la cama dreta.

Notícies relacionades

Dembélé, en canvi, va patir una ruptura muscular al bíceps femoral esquerre després de la primera jornada i, després de quatre partits, va tornar a jugar en la segona part davant el Vila-real dimarts passat. Dissabte, a Getafe, va dir tenir molèsties a la zona -«molèsties recurrents», va concretar Valverde, localitzant els problemes físics habituals del davanter- i es va asseure a la grada.

L’entrenador del Barça no va poder recuperar cap efectiu més. En la seva compareixença abans de l’últim entrenament, donava per descartats Ansu Fati, Jordi Alba i Samuel Umtiti, que són els actuals integrants de la infermeria.

Temes:

Futbol