BARÇA - VALÈNCIA (DISSABTE 14, 21.00 H)

Valverde: «No he volgut llegir l'entrevista de Messi»

«Conec el Leo i s'expressa de manera natural, se sobreinterpreta tot i es mira amb prismàtics», diu el tècnic, que no tindrà l'astre

«L'any passat l'equip va respondre bé sense Leo, esperem que torni aviat, però bé. No volem fer un pas enrere», avisa

marcosl49547619 barcelona  24 08 2019 deportes ernesto valverde junto a sus 190913160803

marcosl49547619 barcelona 24 08 2019 deportes ernesto valverde junto a sus 190913160803 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Abans que acabés la pregunta, la primera que va rebre Ernesto Valverde sobre Leo Messi, ja va respondre: «No». No, no havia llegit l’entrevista que va concedir l’astre argentí al diari ‘Sport’ en la qual destapava la seva frustració perquè la directiva de Bartomeu no hagués concretat el retorn del seu amic Neymar al Camp Nou. «No he volgut llegir l’entrevista. conec bé el Leo i s’expressa de manera natural», ha dit el tècnic blaugrana, traient així tot tret de polèmica a les declaracions del capità.

«S’interpreta molt, diria que se sobreinterpreta el Leo. Se li mira tot amb prismàtics, jo no vull donar-li molta importància», ha explicat Valverde, anunciant que serà complicat que pugui reaparèixer l’astre el pròxim dimarts a Dortmund en el debut a la Lliga de Campions. «Al final es volen veure més coses de les que realment passen», ha insistit el tècnic en el seu discurs conciliador. «Tampoc Leo fa gaires entrevistes. Ho ha fet de la manera més natural», ha afegit.

Notícies relacionades

El Barça sense Messi, però amb Suárez («ja ha entrenat amb el grup», ha admès el tècnic) s’enfronta aquest dissabte al València, un equip amb el qual va perdre la final de Copa de la temporada passada a Sevilla i al qual no va poder guanyar a la Lliga. «És clar que Leo és un jugador determinant, especialment davant d’equips que es tanquen molt. És el millor del món. Esperem que torni aviat, però que torni bé. No volem fer un pas enrere com ara», ha confessat Valverde en al·lusió a la recaiguda que ha patit el ‘10’ en la seva lesió muscular.

«Se li va obrir una miqueta la cicatriu a Leo. Això fa que tothom vagi ara amb una mica més de calma» (Valverde)

«Sembalva que era una petita aturada en la recuperació, però després, i jo no soc metge, se li va obrir una miqueta la cicatriu. Això ha fet que ara tothom vagi ara amb una mica més de calma. Ho veig difícil per a Dortmund», ha admès l’entrenador blaugrana. «La baixa de Leo la notarem sempre, s’hi obren unes possibilitats, altres jugadors han de fer un pas endavant. Contra el Betis, Antoine va fer un parell de gols, volem que tingui mes continuïtat, sabent, per descomptat, el difícil que és substituir Leo».