Entrevista exclusiva de l'SPORT

Leo Messi: «No vull anar-me'n del Barça, però vull un projecte guanyador»

«Mai hem demanat el fitxatge de Neymar, simplement en vam donar la nostra opinió», confessa l'argentí

49816893 60

49816893 60 / Valenti Enrich

2
Es llegeix en minuts
Ernest Folch / Albert Masnou

El jugador del FC Barcelona Leo Messi ha concedit una extensa entrevista en exclusiva al diari SportLeo Messi, mitjà que pertany al grup Prensa Ibérica, en la qual parla del seu futur al club blaugrana. L’astre argentí, que continua recuperant-se de la lesió al soli de la cama dreta, dona també la seva opinió sobre el fitxatge frustrat de Neymar i confessa que la seva dona, Antonella, «ho és tot» per a ell.

¿Com està de la seva lesió?

Em trobo millor. La veritat és que va ser un tràngol, perquè en el primer entrenament em va passar això. Era una cosa lleu. Vaig estar 15 dies de baixa i, quan pensava que estava bé, en un dels entrenaments abans del Betis me’n vaig ressentir una mica i se’m va obrir una miqueta més. Això va fer que hagués d’estar més temps aturat i que encara ho estigui. Em van dir que això del soli és complicat, que semblava que estava bé i que era una lesió traïdora. Mai m’havia passat això i ara ja sé el que és. Per això estic tranquil i jugaré quan realment em senti segur i que no torni a passar, perquè una recaiguda seria per a molt més temps.

¿Quan està prevista la seva tornada?

Encara m’estic entrenant sol. No tinc una data definida. Em vaig fent proves. Quan estigui al 100% curat. Contra el València segur que no hi arribo i ja veurem si torno contra el Borussia o contra el Granada. No tinc una data definida.

El president Bartomeu diu que, segons el seu contracte, se’n pot anar gratis a final d’aquesta temporada. ¿Els culers s’han de preocupar?

En realitat no puc confirmar res, perquè als contractes hi ha una clàusula de confidencialitat i no en puc parlar. Si en parlés estaria incomplint aquesta clàusula. El que sí que puc dir és que vull estar al Barcelona tant de temps com pugui i fer-hi tota la meva carrera, perquè això és casa meva. Tampoc vull tenir un contracte llarg i quedar-me aquí només perquè tinc un contracte en vigor, sinó que vull estar bé físicament, jugar, ser important i veure que hi ha un projecte guanyador. Vull continuar guanyant coses amb el club, vull continuar aconseguint coses importants. I per a mi no signifiquen res la clàusula ni els diners. Em moc per altres coses. El més important és tenir un projecte guanyador.

¿Ho anirà veient any rere any?

Notícies relacionades

El contracte es va fer fa molt. La meva idea és seguir aquí el temps que em vegi capacitat per rendir i que el físic m’ho permeti. Després, com estigui el meu contracte no és una cosa que em preocupi. Ni jo me n’encarrego, perquè ho porta el meu pare amb el president o amb qui hagi de parlar. Jo només transmeto els meus pensaments.

Vegeuaquí el vídeo de l’entrevista completa a Leo Messi.

Temes:

Messi