EL FUTUR DE L'ESTRELLA

«No hi ha cap esquerda entre Messi i el Barça»

El portaveu del club «està molt satisfet» amb les declaracions del capità al diari 'Sport' i les emmarca «en la normalitat més absoluta»

marcosl49330063 barcelona    04 08 2019   deportes          leo messi en con190901195622

marcosl49330063 barcelona 04 08 2019 deportes leo messi en con190901195622 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

«No hi ha cap esquerda entre Leo Messi i el FC Barcelona», assegura el club en boca del seu portaveu, Josep Vives. Les repercussions de l’entrevista del capità blaugrana al diari SPORTdiari SPORT no han fet res més a començar. Però l’entitat blaugrana les emmarca en «la normalitat més absoluta» i està «molt satisfet» del to i el contingut de les declaracions de l’astre argentí, i les considera «molt interessants».

La visió del Barça és que no hi ha cap estridència en les paraules de Messi. Ni quan diu que vol seguir, «però vull guanyar» ni quan dubta que el Barça fes «tot el possible» per fitxar a Neymar», reconeixent que el vestuari, i ell en particular, desitjava que es fitxés una altra vegada el futbolista brasiler per reforçar l’equip. El portaveu va destacar «l’orgull» que ha causat Messi amb les seves opinions i considera que les declaracions estan «argumentades» i són «molt respectuoses»

«No podem fer-nos trampes al solitari ni gastar energia en això... I, sens dubte, no veiem, en absolut, un desafiament de Messi al club per aquesta entrevista», va afirmar Vives en una compareixença per anunciar els resultats de l’Observatori Blaugrana, l’enquesta semestral que fa la directiva entre els socis i els aficionats.

«Ens sentim molt pròxims»

Notícies relacionades

«No només no hi ha cap esquerda ni tampoc pols, sinó que ni tan sols hi ha un brid’allunyament»  amb el líder de l’equip. «La comunicació és perfecta, els canals de comunicació són naturals, i quan s’hagi de parlar del que sigui, es parlarà amb qui sigui. Ens sentim molt pròxims».

Vives va admetre que una altra lectura, menys positiva, del contingut i el fons de les declaracions de Messi és plausible – «les interpretacions són lliures» – però estan allunyades de la realitat perquè el capità, al manifestar-se i compartir les seves sensacions, «s’està posant la samarreta del Barça, com un soci» i sent la mateixa ambició per conquerir tots els títols que sempre ha tingut. Una cosa que, després de 34 títols obtinguts, s’ha de valorar. «Cal interpretar les frases senceres i no quedar-se amb una part interessada», va replicar l’executiu.

Temes:

Futbol Messi