PENDENT DE DEMBÉLÉ

Leonardo: «No hi ha acord amb el Barça per Neymar»

El director esportiu del Paris SG recorda que l'oferta adequada per deixar sortir l'estrella no ha arribat

«La primera oferta per escrit del Barça va ser el 27 d'agost, ja al final del mercat», revela l'executiu

marcosl49611167 psg s brazilian forward neymar attends a training session in190831000827

marcosl49611167 psg s brazilian forward neymar attends a training session in190831000827 / MARTIN BUREAU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

“A aquesta hora no hi ha acord. El Barcelona no ha acceptat la nostra proposta”. Leonardo, el director esportiu del Paris SG, ha admès que no té cap pacte amb el club blaugrana per traspassarNeymar. “El ‘deadline’ s’acosta, només queden tres dies per arribar al final del mercat”, ha admès l’executiu del club francès. “Estem oberts a la negociació. La posició de Neymar és de deixar el club; la nostra, també”, ha remarcat Leonardo, i ha indicat que només deixarien sortir el davanter si reben l’oferta que esperen. “No hi ha acord perquè les nostres peticions no han sigut acceptades”, ha afegit després del triomf del Paris SG sobre el Metz (0-2). Sense Neymar, esclar.

“Aquesta oferta no ha arribat. Nosaltres volem absolutament un jugador per reemplaçar-lo abans de poder vendre'l”, ha dit Leonardo, marcant així el full de ruta que hauria de seguir el Barça si vol quedar-se amb Neymar. “Dembélé, per exemple, va ser informat el 27 d’agost passat que podia formar part de l’acord”, ha revelat l’executiu. “No hi ha acord, no hi ha acord.... Depèn del Barça”.

“Mai vam tenir un acord formal del Barça en què ens digués que els jugadors proposats acceptaven unir-se a nosaltres” [Leonardo]

Notícies relacionades

El Paris SG sosté que la primera oferta per escrit del Barça va arribar aquell dia, el 27, cosa que va deixar poc marge per poder executar l’operació. “Neymar té un contracte amb nosaltres. Totes les persones que intervenen en aquesta negociació ho saben. Mai vam tenir un acord formal del Barcelona en què ens digués que els jugadors proposats acceptaven unir-se a nosaltres”, ha precisat amb referència al poc temps que disposen per arribar a acords amb Rakitic, Dembélé i Todibo, els tres blaugrana implicats.

“Neymar és un jugador extraordinari. Abans no el coneixia i començo a apreciar-lo, un jugador així sempre és important”, ha comentat Leonardo. “El Barça va fer operacions importants al principi del mercat, però és l’únic candidat que pot acollir Neymar”