VIATGEN CARLES PÉREZ I ANSU FATI

Junior, amb una distensió al genoll, baixa davant d'Osasuna

Valverde torna a descartar, i per segona vegada consecutiva, Aleñá, que havia sigut titular a San Mamés

marcosl49547799 barcelona s spanish defender junior firpo  attends a trainin190830184345

marcosl49547799 barcelona s spanish defender junior firpo attends a trainin190830184345 / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

El Barça no només perd davanters per lesió (ni Messi, ni Suárez, ni Dembélé estaran a Pamplona aquest dissabte) sinó que també es queda sense defenses. Junior Firpo, l’últim fitxatge realitzat pel club blaugrana aquest estiu (va pagar 18 milions fixos al Betis més 12 en variables), ha patit “una distensió al lligament lateral intern del genoll esquerre”.

No viatja a Pamplona i el club ha confirmat que la seva reaparició dependrà “de l’evolució” que tinguin aquestes molèsties. No ha fixat termini per al seu retorn. En el duel contra Osasuna, el Barça té cinc baixes (Messi, Suárez, Dembélé, Neto i Junior). Es queda Valverde amb Jordi Albacom a únic lateral esquerrà.

El mateix atac del Betis

Notícies relacionades

En la llista de 18 jugadors sí que estan inclosos els dos davanters de la pedrera que ja van debutar a la Lliga la passada setmana davant del Betis. Hi són Carles Pérez Ansu Fati, el jove prodigi de 16 anys. Queda així reduït el marge de maniobra per al tècnic, que podria repetir a El Sadar el mateix atac del Camp Nou amb Griezmann, escortat per Carles Pérez i Rafinha.

Qui es queda a Barcelona és Carles Aleñá. Va començar la temporada sent titular en el nou San Mamés davant de l’Athletic. Però va ser substituït al descans per Rakitic i després ha desaparegut dels plans de l’entrenador blaugrana. El va deixar fora de la llista davant del Betis i ara també davant d’Osasuna. Todibo és l’altre jugador descartat per raons tècniques.