«ESTÀ EN FORMA», DIU

Tuchel: «Fins que no es resolgui la situació, Neymar no jugarà»

L'entrenador del PSG voldria comptar amb el brasiler aquest diumenge davant del Tolosa, però no pot fins que no defineixi el seu futur

marcosl49541573 soccer football   ligue 1   paris st germain training   oore190824150852

marcosl49541573 soccer football ligue 1 paris st germain training oore190824150852 / CHARLES PLATIAU

1
Es llegeix en minuts

Thomas Tuchel voldria tenir aquest diumengeNeymar. El davanter brasiler ja està totalment recuperat dels seus problemes físics, però el PSG ha fet saber al seu entrenador que no el pot posar contra el Tolosa, malgrat el mal inici de temporada de l’equip que va perdre en la segona jornada davant del Rennes (2-1). “Puc dir que està en forma”, ha remarcat Tuchel, recordant que Neymar “ha fet una bona setmana d’entrenaments, incrementant el volum i la intensitat”: Però ni tan sols així pot utilitzar-lo.

“Fins que la situació no estigui clara, no podrà jugar”, ha comentat Tuchel, recordant que el futur del brasiler el deixa sense opcions. Ara per ara no pot utilitzar-lo en cap altre ultimàtum del club parisenc. “La posició del club és clara. Si no s’aclareix, no pot jugar”. De moment, el jugador manté un silenci estratègic mentre s’acosta el tancament del mercat. Fins al 2 de setembre tot queda obert.