NO VA CONVOCAT DAVANT DEL RENNES

Tuchel: «Un PSG fort és amb Neymar»

El tècnic alemany llança missatges conciliadors per recuperar el brasiler tot i que continua sense debutar en la Lliga

marcosl49467180 paris saint germain s brazilian forward neymar looks on as h190817170031

marcosl49467180 paris saint germain s brazilian forward neymar looks on as h190817170031 / FRANCK FIFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segona jornada de Lliga francesa, segon partit consecutiu on no hi ha Neymar. “No sé si el temps canviarà moltes coses. El mercat es tanca el pròxim 2 de desembre i jo només puc repetir una cosa: Neymar és el meu jugador, és dins del meu vestuari”, ha dit Thomas Tuchel, l’entrenador del París Saint Germain. El tècnic alemany vol llançar missatges conciliadors per recuperar el brasiler encara amb un futur pendent per desbloquejar. “Quan penso en un equip fort, penso en un París Saint-Germain amb Neymar”, ha afegit Tuchel, que no ha convocat l’astre per al duel amb el Rennes.

“No hi ha cap solució de sortida del club. Res ha canviat” (Tuchel)

Notícies relacionades

Però després l’entrenador del campió francès ha precisat que “un jugador ha d’estar amb un bon esperit, amb agressivitat, capaç de fer carreres, driblatges i d’estar totalment bé físicament”. Tuchel creu que Neymar no camina encara en aquesta condició per reaparèixer amb el París Saint-Germain. “No hi ha cap solució de sortida del club. Res ha canviat”, ha indicat l’entrenador alemany.

“Sé que és un noi sensible. Estic convençut que no és fàcil convèncer la gent que ho ha donat tot. És el repte”, ha admès Tuchel recordant les dures protestes de l’afició parisenca acusant Neymar de no ser compromès amb el club. “Vull protegir-lo perquè estigui en el millor nivell possible. Quan entri amb el grup, espero un Neymar més agressiu i amb la capacitat de jugar 90 minuts. Jo ho repeteixo. Un equip fort del PSG és un equip amb ell”.