DOL AL BÀSQUET

Norris: «Em fa mal el cor, Sibilio era com un germà»

Excompanys de l'aler mostren el seu dolor per la mort

rpaniagua49414054 190811225342

rpaniagua49414054 190811225342

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua

Lamort de Chicho Sibilioals 60 anys ha causat una grancommocióen el món del bàsquet. Se n’ha anat unallegenda, un jugador de moltíssim talent que va deixar el seu segell en elsanys 80, tant en elBarçacom en la selecció espanyola. Un dels seus excompanys, el míticAudie Norris, es va mostrar afligit per la notícia. “Em fa mal elcorsaber que se n’ha anat el meu amic, el meugermà, el meu company. Hem perdut un dels bons”, va escriure l’expivot americà.

Norris va revelar unacuriosa anècdotareferent al seu fitxatge pel club blaugrana, circumstància que va associar a l’aler mort. “Molta gent no ho deu saber, però vaig venir aBarcelonaperquè vaig veure jugar Chicho Sibilio quan era aItàliai volia jugar amb ell al Barça. Aquesta va ser la raó. Estic trist, molt trist», va afegir el nord-americà.

Solozábal: “És com una punyalada”

“Com una punyalada. La mort de Chicho em deixamolt tocat. Sempre t’estimaré”, va valorarNacho Solozábal,el director de joc d’aquell equip que va atrapar tanta gent. “Va ser un esperit lliure que es va guanyarl’afecte de tots des de la seva sinceritat, proximitat i el seu inigualable caràcter alegre i trempat”, va agregar en un article a l’‘Sport’.

Notícies relacionades

Juan Domingo de la Cruz també va tenir boniques paraules per al mort. “Em nego a acceptar-ho, Chicho està assegut sota un pal a la seva estimada finca de la seva estimada República Dominicana», va apuntar el ‘Lagarto’.

Flores, al sepeli 

Manolo Flores, membre de la secretaria tècnica del Barça, representarà el club al sepeli d’aquest dimarts al país caribeny. Flores va coincidirset anysamb Sibilio (1976-1983). Les autoritats forenses encara no han divulgat lacausa exactade la mort de l’aler, que teniadiabetis. Alguns familiars creuen que va patir unatac de cor.