PRETEMPORADA BLAUGRANA

El Barça repeteix duel amb el Nàpols a Michigan

L'equip de Valverde tanca aquest dissabte la gira americana amb l'últim amistós abans de l'inici de Lliga

michig

michig

1
Es llegeix en minuts

El Barça tornarà a enfrontar-se, aquest dissabte (23.00 h), amb el  Nàpols en l'últim amistós abans del debut en la Lliga a  San Mamés.  Els blaugranes, que van derrotar amb conflictes el quadro italià a  Miami (2-1), jugaran ara al  Michigan Stadium, el segon més gran del món, amb una capacitat per a 107.601 espectadors. Fa cinc anys ja va acollir un Madrid-Manchester United.

Busquets i Rakitic  van marcar els gols del Barça en l'anterior partit, en el qual s'esperava veure en acció el nou trident format per  Suárez, Griezmann i Dembélé.  Valverde, no obstant, va seguir fent  provatures i va començar amb  Carles Pérez en l'onze. Dembélé va entrar en la segona meitat i va ser el més desequilibrant.

La sinceritat d'Arthur

En aquesta ocasió, hi tornarà a haver canvis, començant per la porteria, on  Ter Stegen  tornarà després d'una bona actuació de Neto. Coutinho, Arturo Vidal i Arthur, que van arribar els últims després d'haver disputat la Copa Amèrica, podrien tenir els seus primers minuts.

Notícies relacionades

Arthur va reconèixer la seva  «mala preparació física»  el curs passat i va apostar per la continuïtat de Coutinho. «Ha d'estar content per quedar-s'hi i ho està. El meu desig és que continuï amb nosaltres perquè és un crac i un gran amic», va dir el centrecampista.

L'expedició blaugrana tornarà en vol xàrter a Barcelona just després del partit i aterrarà aquest diumenge al Prat a les 11.00 hores.  Messi, mentrestant, continua recuperant-se de la  lesió muscular a Sant Joan Despí.