actualitat blaugrana

Luis Suárez es posa les piles per no perdre el tren al Barça

zentauroepp49222466 barcelona deportes luis suarez entrenando190726120935

zentauroepp49222466 barcelona deportes luis suarez entrenando190726120935

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Luis Suárez s’ha posat les piles per no perdre el tren al Barça. El davanter uruguaià ja s’entrena a la ciutat esportiva Joan Gamper, mentre els seus companys rematen la gira japonesa davant del club d’Andrés Iniesta. La web del FC Barcelona ha publicat les primeres fotografies de Suárez sobre la gespa una vegada concloses les vacances i després d’haver avançat la seva incorporació després de disputar sense fortuna la Copa Amèrica.

El nou Barça que projecten Ernesto Valverde i Josep Maria Bartomeu amb els fitxatges de De Jong i Griezmann accentua la competència per formar part de l’onze titular. Luis Suárez, l’amic de Messi, no vol deixar oberts els dubtes sobre els seus drets en el vestidor.

Sessió de resistència al gimnàs de la Joan Gamper / FCBARCELONA

Notícies relacionades

En vista de les imatges facilitades pel club, Suárez està en bon estat de forma. Enrere queden les seqüeles de l’operació de genoll que el va apartar de la final de Copa davant del València (amb derrota blaugrana i disgust per la seva absència al vestidor) i el penal que va fallar després de la pròrroga davant del Perú i que va suposar l’eliminació de l’Uruguai.

El club blaugrana ha comunicat que Suárez s’integrarà als entrenaments amb la resta dels seus companys a partir del dimecres 31 de juliol.