Anar al contingut

COMUNICAT BLANC-I-VERMELL

El Atlètic reclama 200 milions al Barça per Griezmann

El club madrileny al·lega que l'acord del jugador amb l'equip blaugrana era anterior que la clàusula baixés a 120 milions

Marcos López

El Atlètic reclama 200 milions al Barça per Griezmann

RODRIGO JIMENEZ

L’Atlètic de Madrid no es conforma amb els 120 milions d’euros que ha dipositat el Barça per executar la clàusula i fitxar Antoine Griezmann. Una hora després que el club blaugrana anunciés la contractació del davanter va arribar la resposta de l’equip blanc-i-vermell, que considera que “la quantitat dipositada és insuficient per fer front a la seva clàusula de rescissió”.

En un llarg comunicat, emès a través de les xarxes socials, l’Atlètic recorda que “és obvi que el compromís del jugador i del Futbol Club Barcelona es va tancar abans que l’esmentada clàusula es reduís de 200 a 120 milions”.

Inici del procés legal

En aquest sentit, el club blanc-i-vermell explica que “la comunicació que el jugador va realitzar el 14 de maig anunciant la seva desvinculació del club també va ser anterior a la data en què es va modificar la clàusula”.

L’Alètic afirma que “’extinció del contracte es va produir abans de l’acabament de la temporada passada per fets, actes i manifestacions realitzades pel jugador i per això han iniciat ja els procediments que ha considerat oportuns per a la defensa dels seus drets i interessos legítims”.