FIRMA FINS AL 2023

El Barça ven Marc Cardona a l'Osasuna per 2,5 milions d'euros

El davanter, que havia jugat cedit aquesta temporada a l'Eibar, tindrà una clàusula de 14 milions d'euros

marccardona

marccardona

1
Es llegeix en minuts

Abans d’acabar el curs econòmic de la temporada 2018-19, el Barça ja ha oficialitzat la primera venda de l’estiu. No és un jugador ni del primer equip ni tampoc del filial. Marc Cardona, el davanter de Lleida, que complirà 24 anys el 8 de juliol, ha sigut traspassat a l’Osasuna per 2,5 milions d’euros.

El davanter, que va jugar cedit la temporada passada a l’Eibar de Mendílibar, ja ha trobat destinació. Se’n va al club navarrès, que acaba d’ascendir a Primera Divisió després de dominar amb autoritat la Lliga 123. 

Marc Cardona firma fins al 2023, amb una clàusula de rescissió de 14 milions d’euros. Però el Barça, com pretenia la directiva de Josep Maria Bartomeu, comença a rebre diners per quadrar el balanç abans del 30 de juny.

Va debutar en el primer equip

Notícies relacionades

Després de cridar l’atenció del Barça amb un gran rendiment a l’Atlético Sanluqueño, va estar dues temporades en el filial blaugrana (2016-17 i 2017-18). Va jugar 60 partits i va marcar 24 gols, i fins i tot va arribar a debutar en el primer equip amb Luis Enrique llavors com a entrenador. Va tenir minuts en la Champions contra el Borussia Mönchengladbach i també a la Copa del Rei a Alacant contra l’Hèrcules.

La seva primera experiència, ja de forma més consolidada, a Primera ha sigut amb l’Eibar on la confiança de Mendílibar es va notar, sobretot, en la segona volta. Dels 19 partits que va jugar amb el conjunt basc, 13 van ser en la segona volta del campionat. Ha firmat tres gols (a la Real a Ipurúa, a l’Alabès a Mendizorroza i al Madrid al Bernabéu) abans de ser venut a l’Osasuna.