EL MERCAT BLAUGRANA

Gil Marín liquida el serial Griezmann: "Será del Barcelona"

El conseller delegat de l'Atlètic afirma que el destí del francès se sap des del març

gil-mar

gil-mar

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

És complicat que el 'serial Griezmann' es tanqui oficialment abans de l’1 de juliol, quan la seva clàusula a l’Atlètic passarà dels200 milions actuals a 120, però el desenllaç és un secret de domini públic. L’astre francès s’ha entossudit a allargar el misteri sobre el seu futur, com ja va fer l’any passat, però cada vegada sembla més evident que jugarà al Barça. És la seva elecció.

Per si hi havia cap dubte, Miguel Ángel Gil Marín es va encarregar d’arruïnar aquest dimecres el serial. “¿El futur de Griezmann? Jo ho tinc clar. Se sap des del març.  Jugarà al Barcelona”, va assegurar sense objeccions el conseller delegat de l’Atlètic de Madrid.

A la plaça de toros

El dirigent blanc-i-roig va pronunciar aquestes paraules en un escenari pintoresc. Des de la plaça de toros deLas Ventas de Madrid, Gil Martín no va dubtar al valorar el destí del francès, que ha jugat a l’Atlètic les cinc últimes temporades. Als 28 anys, ha decidit canviar d’aires. El 14 de maig va anunciar que marxava de l’equip dirigit per Simeone, però mai ha donat massa pistes sobre el seu nou club. Més aviat al contrari. 

“Jo també estic impacient, espero que tot es tanqui com més aviat millor. Igual en dues setmanes se’n sap alguna cosa. Només demano respecte i paciència” (Griezmann)

El 'Petit Príncep' va començar la setmana sense confirmar si seguiria a la Lliga espanyola. A banda del Barça, també se l’ha relacionat amb el Reial Madrid, el París SG o el Bayern Munic. Després de la golejada davantAndorra de dimarts, en què va jugar tot el partit sense tenir gaire protagonisme, va tornar a valorar la seva situació.

“Jo també esticimpacient, espero que tot es tanqui com més aviat millor. Entenc que la gent vulgui saber-ho. Igual en dues setmanes se’n sap alguna cosa. Sé els sacrificis que he de fer”, va comentar el davanter, que almenys va reconèixer saber on jugarà el pròxim curs. Davant les contínues preguntes de la premsa, va demanar “respecte i paciència”.

Sacrifici econòmic

Tot i que les últimes setmanes s’havia especulat, fins i tot, amb el malestar del vestidor blaugrana per la seva possible arribada, el davanter tornar a apuntar cap al Camp Nou, on l’esperen compatriotes com Umtiti, Dembélé, Lenglet i Todibo.

Griezmann, en el partit que va disputar dimarts amb França davant Andorra / AFP

Notícies relacionades

En el canvi de club, també es veurà afectat el seu salari.A l’Atlètic cobra 23 milions d’euros gràcies a l’oferta de millora que li va fer el club matalasser l’any passat per evitar la seva fugida. Al Barça s’hauria de conformar amb 16, el mateix que li va oferir el 2018. L’entitat culer també podria buscar un acord incloent en l’operacióSemedo, el lateral lusità que agrada al Wanda.

"Un grup d’homes"

En el Atlètic, mentrestant, ja li busquen recanvi amb Cavani i el jove portuguès Joao Felix al capdavant. “Hem de trobar jugadors que no estiguin per sobre de l’equip. Cal formar un grup d’homes”, va afegir Gil Marín en un clar dard cap a l’estrella francesa.