"ENS ESTEM MALACOSTUMANT"

Alba: «Ara sembla que guanyar la Lliga és una temporada perduda»

El lateral diu que ha firmat la millor temporada de la seva vida, "excepte en dos partits"

jdomenech48328775 sevilla  25 12 05 2019  deportes        pique  consuela a al190527200043

jdomenech48328775 sevilla 25 12 05 2019 deportes pique consuela a al190527200043 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

"Excepte dos partits, aquesta ha sigut la meva millor temporada". Jordi Alba, el lateral esquerrà del Barça, ha reconegut que està "vivint un moment fotut" per haver perdut l’opció d’arribar a la final de la Champions i després de caure a la final de la Copa del Rei amb el València. "És un moment fotut per a mi i per a tot l’equip", ha remarcat el defensa després d’indicar que "ara sembla que guanyar la Lliga és una temporada perduda".

Notícies relacionades

 Jordi Alba va parlar en la presentació del seu campus a l’Hospitalet. Va parlar recordant aquests dos partits (Anfield i Benito Villamarín) en què no va estar al fantàstic nivell que va mostrar durant tota la temporada. "No tots els duels els guanyaré, ni estaré sempre en la perfecció. Cometo errades com tots els humans i no m’he d’avergonyir per això", ha dit el defensa blaugrana.

Sergi Roberto i Jordi Alba, després de perdre la final de Copa a Sevilla. / JORDI COTRINA

"Cometo errades com tots els humans i no m’he d’avergonyir per això" (Jordi Alba)

"Està clar que m’hauria agradat acabar d’una altra manera en el pla individual i col·lectiu", ha confessat Jordi Alba, mentre recordava que "per sort o per desgràcia ens estem malacostumant a guanyar sempre i la història diu que no és fàcil guanyar". Va ser aleshores quan va explicar que el títol de lliga té molt valor. "Guanyar una Lliga, l’hauríem d’assaborir d’una altra manera, estar una mica més feliços, perquè costa moltíssim".