30 maig 2020

Anar al contingut

futur del futbolista

Griezmann cobrarà 17 milions al Barça, segons 'L'Équipe'

El davanter francès firmarà per cinc temporades amb el club blaugrana

Griezmann cobrarà 17 milions al Barça, segons 'L'Équipe'

Denis Doyle

El Barça es troba en posició absolutament preferent per fitxar Antoine Griezmann, que dimarts va comunicar a l’Atlètic que no seguiria al club. Segons 'L’Équipe' el davanter francès firmaria un contracte amb el Barcelona per cinc anys a raó de 17 milions d’euros nets per temporada. 

Segons el diari francès, les bases de la negociació ja es van establir l’estiu passat quan Griezmann va estar a punt de fitxar pel Barça, tot i que al final va decidir continuar una temporada més al conjunt blanc-i-vermell. Els impostos, segons aquesta informació, estan al marge del sou que cobraria. 

Menys que a l’Atlètic, un any més

Griezmann, no obstant, se n’aniria al Barça per un sou menor al que percep a l’Atlètic, tot i que amb un any més de contracte. Actualment, el davanter internacional cobra uns 21 milions nets per temporada. Segons 'L’Équipe' tota l’operació es va tancar el mes de març passat.  El Barça, o qualsevol altre equip que acabi fitxant Griezmann –hi ha interès del París Saint-Germain–, haurà d’abonar la clàusula de rescissió del seu contracte, que a partir de l’1 de juliol baixarà als 120 milions d’euros.